Connect with us

Güncel

Sedat Peker’i korumada güvenlik zafiyeti yok!

Published

on

Peker’in il dışı seyahatlerine ise polisler eskortluk yapıyor. İki polisin koruduğu Peker’in şehir dışı seyahatlerini ise polis eskortu eşliğinde yaptığını gösteren belgeye Hürriyet ulaştı.
Belgede işadamı olarak belirtilen Sedat Peker’in, Aydın-Muğla arasında yapacağı seyahat için İzmir Emniyet Müdürlüğü’nün, Aydın Emniyet Müdürlüğü’ne eskortluk yapacak koruma aracı verilmesi yönünde bilgi aktarıyor. Emniyet Müdür Yardımcısı Doğan Ateş imzalı belgede, Peker’in geçiş yapacağı diğer illere de polis eskortu verilmesi için ayrıca talepte bulunuluyor. Koruma talebi bilgi amacıyla emniyet genel müdürlüğü’ne de iletiliyor.
Bu arada Peker’in de konuşacağı, Kocaelispor Taraftar Grubu’nun 30 Ekim’de Kocaeli’nin İzmit ilçesinde düzenleyeceği mitinge izin çıkmadı.

hurriyet.com.tr
Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir