Connect with us

Güncel

“Ondan sonra Erdoğan oluyor diktatör!”

Published

on

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde 31. Muhtarlar Toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM Başkanvekili Ayşenur Bahçekapılı'nın Almanya'da yaşadıklarını gündeeme getirdi ve şunları söyledi:
“Her kriz döneminde bu coğarafyayı kendimize yeniden vatan kılmanın mücadelesini verme mecburiyetindeyiz. Meclis Başkan Yardımcılarımızdan Ayşenur hanımın Almanya seyahtinde çantasını çalıyorlar. İçinde kimliği pasaportu gidiyor. Büyükelçilikten geçici bir pasaport alıyor ve havalimanında kendisine geçiş izni vermiyorlar. Kendisini anlatıyor, alıyorlar saatlerce bekletiyorlar… 
“ONDAN SONRA ERDOĞAN OLUYOR DİKTATÖR…”
Ya sen teröristi alıp ülkende misafir ediyorsun, ama bu ülkenin TBMM başkan yardımcısı ve heyetini saatlerce bekletiyorsun. Bunlara aynısını yapmak gerekmez mi? Ondan sonra Erdoğan oluyor diktatör… Ya benim bayan milletvekilime senin polisin falan bunu yaparsa dolayısıyla mukabele etmen lazım. Bütün personelin kimse, bunlara gereğini yapmadığın sürece Türkiye de bununla misliyle mukabele etmek durumundadır. Elli dereden elli su getirirler. İşte teröristler, cirit atıyor. Hepsi orada. Avrupa ülkelerinde dolaşıyorlar. Hani bunlar teröristti?”
Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir