KÜLTÜR SANAT
Dev kadrolu dizi reyting kurbanı
Engin Akyürek ve Fahriye Evcen’in dizisi Ölene Kadar da reyting kurbanı oldu. Dizi erken final yapacak.

Yapımcılığını Tims Productions’ın üstlendiği, başrollerinde Engin Akyürek, Fahriye Evcen, Sarp Levendoğlu, Gülcan Arslan, Tansu Biçer, Ragıp Savaş, Didem Balçın ve Lale Mansur’un paylaştığı Ölene Kadar dizisi erken final yapıyor. Perşembe akşamları ekrana gelen Ölene Kadar, güçlü oyuncu kadrosuna rağmen reytinglerde istenilen başarıyı yakalayamamıştı.
Ekrana geldiği Perşembe akşamları, Vatanım Sensin, Cesur ve Güzel, Survivor ve Çoban Yıldızı gibi zorlu rakiplerin karşısında tutunamayan Ölene Kadar dizisi, geçtiğimiz hafta reytinglerde Total grubunda 23. sırada, AB grubunda ise 18. sırada yer alabildi.
Ölene Kadar dizisi önümüzdeki hafta yayınlanacak olan 13. bölümüyle ekrana veda edecek. Son bölümüyle 2.33 reyting alan dizi kadrosuna Mesut Akusta, Didem Balçın ve Demir Karahan gibi isimleri de katmıştı.
