Connect with us

SPOR

Vodafon Park’ta gol düellosu

Beşiktaş ile Trabzonspor’un mücadelesi nefesleri kesti! Beşiktaş geriye düştüğü maçta öne geçti, bordo-mavililer ise pes etmedi ve duraklama dakikalarında Sörloth ile 2-2’yi buldu! Takımlar sahadan birer puanla ayrıldı.

Published

on

Süper Lig’in 23. haftasında Beşiktaş ile Trabzonspor 2-2 berabere kaldı. Beşiktaş’ın gollerini 57. dakikada Boateng ve 64. dakikada Vida kaydetti. Trabzonspor’un golleri ise 5 ve 90+1. dakikada Sörloth’tan geldi. Bu sonuçla birlikte Beşiktaş puanını 37’ye yükseltti. Trabzonspor’un puanı ise 44 oldu.

MAÇTAN DAKİKALAR

5. dakikada Trabzonspor 1-0 öne geçti. Sörloth, orta sahada Hutchinson’dan kaptığı topu Ndiaye’ye kazandırdı. Bu futbolcunun pasıyla topla tekrar buluşan Sörloth, ceza sahası sol çaprazından düzgün bir vuruşla meşin yuvarlağı ağlara gönderdi: 0-1.

27. dakikada N’Koudou’nun sağdan ortaladığı topu Gökhan Gönül kafayla kaleye gönderdi, kaleci Uğurcan Çakır son anda meşin yuvarlağı kornere çeldi. Kullanılan köşe vuruşunda arka direğe giden meşin yuvarlağa Boateng’in volesinde, top üstten auta gitti.

32. dakikada sağdan gelen ortayı penaltı noktası önünde Ndiaye kafayla indirdi, sağ çaprazda topla buluşan Guilherme’nin şutunda, meşin yuvarlak üstten dışarı çıktı.

35. dakikada N’Koudou rakiplerinden sıyrılarak sağdan ceza sahasına girerek şutunu çekti, kaleci topun ağlara gitmesine izin vermedi.

45 3. dakikada Boateng sağdan ceza sahasına girerek şutunu çekti, kaleci Uğurcan Çakır topu kornere çeldi.

Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir