Connect with us

Sinema

Yedi tonluk kar küreme aracının altında kalmıştı…

Mar vel Sinematik Evreni’nin ‘Hawkeye’ı Jeremy Renner, Ocak ayının ilk günlerinde kar kürerken bir kaza geçirmiş ve hastaneye kaldırılmıştı.

Published

on

“Görevimiz Tehlike” serisinde ‘William Brandt’i, Marvel Sinematik Evreni’nin ‘Hawkeye’ı canlandıran Renner’ın sözcüsü konuyla alakalı ‘The Hollywood Reporter’a konuşarak, şu ifadeleri kullanmıştı:

Kar kürerken hava durumuna bağlı bir kaza geçiren Jeremy’nin aldığı yaralar sebebiyle durumunun kritik ancak mevcut olarak stabil olduğunu doğrulayabiliriz.

class=”medyanet-inline-adv”>

RENNER’IN SAĞLIK DURUMU

52 yaşındaki Jeremy Renner’ın kapsamlı bir iyileşme sürecinin bir parçası olarak geçtiğimiz Pazartesi günü erken saatlerde ilk ameliyatını geçirdiği, ancak ünlü ismin ertesi gün bir ameliyata daha girdiği öğrenilmişti. Yıldız, garaj yolunu açmak için kullandığı kar küreme aracının üzerinden geçmesi sonucu künt göğüs travması ve ortopedik yaralanmalar geçirmişti.

TMZ’nin bildirdiğine göre; aracın güvenlik özellikleri arızalanmış ve Renner’ın bacaklarının üzerinden geçmesine neden olarak, oyuncuyu bulunduğu mülkün yaklaşık çeyrek mil (yaklaşık 400 metre) dışına sürüklemişti.

KOMŞUSU YARDIMINA KOŞTU

Hollywood yıldızının bir komşusu, Jeremy’nin yardımına koşmuş ve kanamayı durdurmak için yaralı bacağına turnike uygulamıştı, ancak ünlü isim sabah 9.50’de karlı olay yerinden hava yoluyla çıkarılana kadar ciddi miktarda kan kaybetmişti.

TEKRAR ARACA BİNMEYE ÇALIŞMIŞ

Washoe County Şerifi Darin Balaam, düzenlediği bir basın toplantısında, aktörün karda mahsur kalan bir aile üyesine yardım etmek için yedi tonluk kar küreme aracını kullandığını bildirmişti.

Jeremy, mahsur kalan kişiyle konuşmak için aşağı indiğinde, kar küreme aracının kendi kendine ilerlemeye başladığının görüldüğü; ünlü ismin bunu fark edip tekrar araca binmeye çalıştığı ve o esnada ezildiği açıklanmıştı. Şerif, polisin cinayet teşebbüsünden veya Renner’ın o sırada alkollü olduğundan şüphelenmediğini de sözlerine eklemişti.

“HERKESİN BİLDİĞİNDEN ÇOK DAHA KÖTÜ”

Tüm bunların ardından Hollywood yıldızının arkadaşları, Renner’ın yaralarının bu söylenenlerden çok daha kötü olduğunu ve ünlü ismin yardım gelmesini beklerken ‘neredeyse kan kaybından öleceğini’ söyledi. RadarOnline’a konuşan bir kaynak, şu ifadeleri kullandı:

Durumu herkesin bildiğinden çok daha kötü. Jeremy orada neredeyse ölmek üzere olduğunu biliyor. Jeremy’nin göğsünün sağ tarafı ezilmiş ve gövdesinin üst kısmı çökmüştü. Ayrıca kafasında kanayan kötü bir yara ve bacağında da başka bir yaralanma vardı.

“ÇOK ACI ÇEKİYORDU”

Aktörün yaralarının boyutunun farkında olduğu ve iyileşmek için önünde uzun bir yol olduğu bildirilirken, arkadaşları Renner’ın eski formuna dönmesinin yıllar sürebileceğini sürebileceğini söyledi ve ekledi:

Jeremy çok acı çekiyordu ve nefes almakta zorlanıyordu. Kötü durumda olduğunu ve kurtulamayabileceğini biliyordu. Söylenenlere göre Jeremy’deki hasar o kadar büyükmüş ki, göğüs kafesinin ameliyatta yeniden yapılması gerekmiş. Şimdiye kadar iki ameliyat geçirdi ve muhtemelen önümüzdeki haftalarda bacağından yine ameliyat olması gerekecek. Doktorlar, vücudun doğal iyileşme sürecinin devreye girmesi için zaman tanımak amacıyla ameliyatları aralıklı olarak yapma eğiliminde.

“DAHA OLUMLU HİSSEDEMEZDİK”

Öte yandan ünlü ismin kız kardeşi Kym, geçen hafta People’a yaptığı açıklamada Jeremy’nin sağlığına kavuşmak için uğraştığını söylemiş ve “Jeremy’yi tanıyan herkes onun bir savaşçı olduğunu ve boş durmadığını bilir. Tüm ilerleme hedeflerini ezip geçiyor. Önümüzdeki yol hakkında daha olumlu hissedemezdik” diye konuşmuştu.