Connect with us

MAGAZİN

Işın Karaca: İstanbul’a tekrar yerleşmeyi düşünmüyorum

Işın Karaca ve müzisyen sevgilisi Can Yapıcıoğlu, önceki gün Baltalimanı’nda bir kahvaltıcıda görüntülendi. Işın Karaca, kendilerini gazetecilerin görüntülemesine zafer işareti yaparak karşılık verdi.

Published

on

Işın Karaca, “Senfoni albümünün hazırlığındayım ve çok heyecanlıyım. Çok emek veriyorum bu projeye. Her bir şarkının albüm kaydı için Türkiye’nin en iyi müzisyenlerinden oluşan 100 kişilik orkestra ile çalışıyorum. Çok güzel olacak” diyerek heyecanını dile getirdi.

“HERKES ‘İYİ Kİ GİTMİŞSİN’ DİYOR”

Geçtiğimiz yıllarda şehir hayatından uzaklaşarak İzmir Urla’ya yerleşen şarkıcı, “Urla’ya ilk yerleştiğimde sanatçı arkadaşlarım ve çevremden çoğu kişi ‘Orada ne işin var!’ diyerek bu kararımı garipsemişti ama şimdi hepsi ‘İyi ki gitmişsin!’ diyorlar. Çoğu arkadaşım şehir hayatından çok şikayetçi. Ben de İstanbul’a tekrar yerleşmeyi düşünmüyorum” açıklamasını yaptı.

“MİA OKULUN VOLEYBOL TAKIMINDA OYNUYOR”

Bayramda Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde sahne alacağını söyleyen Karaca, kızı Mia ilgili gelen sorulara, “Okula gidip geliyor. Keyfi yerinde. Geçtiğimiz günlerde Anne kız Londra’ya mini bir tatile gittik. Mia okulun valeybol takımında oynuyor aynı zamanda” yanıtını verdi.