Connect with us

TELEVİZYON

Tehlikeli Karım bu akşam başlıyor

Gonca Vuslateri’nin yeni dizisi, “Tehlikeli Karım” Show Tv’de bu akşam birinci bölümü ile ekranlara geliyor.

Published

on

Tehlikeli Karım bu akşam başlıyor

Show Tv’nin yeni dizisi Tehlikeli Karım, tanıtımlarıyla dikkat çekmişti. Dizi bu akşam ilk bölümüyle ekraa geliyor son olarak Ateşböceği dizisinde oynayan Seçkin Özdemir ile geçtiğimiz sezon yayınlanan Anne dizisiyle ekrana gelen Gonca Vuslateri başrolde.

Dünyaca ünlü Japon dizisi ‘My Dangerous Wife’tan uyarlanan dizide Bige Önal ve Mustafa Üstündağ gibi isimler de yer alıyor. Dizi, bir karı kocanın aşk ile başlayan ilişkilerinin gün geçtikçe hayatın kendilerine yüklediği telaşla değişimini ele alıyor.

Özdemir ve Vuslateri, Habertürk Gazetesi’nden Arif Hür’e konuştu. Macera ve kara mizahın bulunduğu bir psikolojik gerilim hikâyesi olan Tehlikeli Karım, 8 farklı karakteri, bir karı-koca hikâyesinin içinde anlatıyor. Seçkin Özdemir, tür ve anlatım şekli açısından farklı bir tat babrındıran dizide seyircinin kendini bir oyunun içinde hissederek, bir bulmacayı çözüp yapbozun parçalarını birleştireceğini söylüyor.

Gonca Vuslateri de dizinin senaryosunun çok iyi yazıldığını belirterek “Bizim kendi malzemelerimizi, iç dünyamızı yansıtabileceğimiz bir uyumla yazıldı. Derin’in yaşamdaki hassasiyetini, insanlara duyarlılığını çok sevdim. Bu yüzden oynaması çok keyifli bir iş. Ayrıca, yönetmenimiz Çağrı Bayrak’ın yarattığı dünyaya çok güveniyorum. Seyircinin de bu dünyayı seveceğini düşünüyorum” ifadesini kullanıyor.

Derin ve Alper isimli evli bir çiftin başından geçen kara mizah hikayede aldatıldığını öğrenen Derin’in yuvasını koruma mücadelesi verdiği düşünülse de Gonca Vuslateri, açıklamasıyla durumun biraz daha karmaşık olduğunu vurguluyor ve şu açıklamayı yapıyor:

“Aslında çok spesifik bir cevap vermek zor bu soruya. Çünkü Derin’in Alper ile olan ilişkisinde yaşadığı bir koşul var. Biz de o koşulun içindeki süreci ve verdiği kararı görüyoruz. Yani böyle bir kararı veren de var, çekip giden de var. Burada ilerleyen bölümlerde sürpriz olarak karşımıza çıkacak, Derin’in hayatta odaklandığı bir durum var. Derin o durumla birlikte aslında defansa geçiyor. Dolayısıyla tek başına bir “aldatıldığı halde yuvasını koruyan kadın mücadelesi” değil. Konu pek öyle değil yani.”

 

Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir