Connect with us

TELEVİZYON

Ufak Tefek Cinayetler’in ilk cinayetine ilginç yorumlar

Star TV’nin çok sevilen dizisi Ufak Tefek Cinayetler’in 22. bölüm 2. fragmanı, herkesi bir hayli heyecanlandırdı. İlk cinayete gelen yorumlar ise ilginçti…

Published

on

Başrollerini Gökçe Bahadır, Tülin Özen, Aslıhan Gürbüz ve Bade İşçil’in paylaştığı dizide, Merve ve Pelin’in onlara saldırmaya çalışan Tunç’u ormana yuvarlaması herkesi şok etti.

Çocukların öğretmeni olan Tunç, Pelin’e takıntılıydı.

Ona platonik bir şekilde aşık olan Tunç, Pelin’in her hareketinden bir anlam çıkartıp, onun her davranışını istediği gibi yorumlayınca ortalık karışmıştı.

Evliliği tehlikeye giren Pelin’i Merve evini geri almak karşılığında kurtarmıştı.

Tunç’un hasta olduğunu ve bunu herkese yaptığını Taylan’a anlatan Merve, Tunç’u da başka bir yere sürdürmüştü.

Ondan böylelikle kurtulduklarını sanan Merve ve Pelin ise büyük bir yanılgı içinde olduklarını, Tunç’un Sarmaşık’a dönmesiyle anlamış oldu.

 

Tunç öldü mü?

Geçtiğimiz bölümde Tunç’un Sarmaşık’ta Merve ve Pelin’den intikam almak için kol gezmesi şer birliğinin daimi üyelerini bir hayli korkuttu.

Tunç’dan nasıl kurtulacaklarını kara kara düşünmeye başlayan Pelin ve Merve, Merve’nin kıvrak zekasıyla bir çözüm buldu.

Burcu’nun yaşananlar konusunda ondan yardım istemesini kullanan Merve, Tunç’a Burcu’nun ona saplantılı bir şekilde aşık olduğunu söyledi.

Tüm bu oyunları onu kurtarmak için söylediğini ifade eden Merve, Tunç’u inandırmışa benziyordu.

Fakat 22. bölüm 2. fragmanda, Tun’un Merve’yle Pelin’in birden karşısına çıkması ikiliyi yine korkuturken, Tunç’un onlara saldırması ise felaketi oldu.

İtişirlerken Tunç’u yanlışlıkla yuvarlayan Merve ve Pelin, dizinin ilk cinayetini işlemiş oldu.

İşte o cinayetten sonra dizi ile ilgili gelen yorumlardan bazıları:

“Ufak tefek bitti artık büyük cinayetler başlıyor!”, “Tunç bu psikopatlıkla nasıl öğretmenlik yaptı bu çocuklara!”, “Merve ve Pelo’nun bir adam gömmediği kalmıştı bu dizide!”, “Gurbetçi bavulu gibi yuvarladılar adamı!”, “Sadece Kırgın Çiçekler’de değilmiş elit zengin insanlarda adam gömüyormuş!”, ” Merve koca Tunç’u bile aşağıya attıysa Merve daha neler neler yapar!”, “Tunç kesin ölmez!”

Tunç’un ölüp ölmediğini, Merve ve Pelin’in bu işten nasıl kurtulacağını önümüzdeki bölümlerde hep birlikte izleyip göreceğiz…

Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir