Connect with us

GÜNDEM

Başkasının Yerine Sınava Girmek İstediği Anlaşılınca Camdan Atlayıp 2 Bacağını Kırdı!

Published

on

Başkasının Yerine Sınava Girmek İstediği Anlaşılınca Camdan Atlayıp 2 Bacağını Kırdı!

Balıkesir’in Bandırma ilçesinde ehliyet sınavında görevlilerin başkasının yerine sınava girmeye çalışan joker aday M.B.(22)’yi tespit etmesi ardından polisten kaçmak isteyen joker aday, sınavın yapıldığı binanın penceresinden atladı. Yaklaşık 5 metre yükseklikten atlayan M.B.’nin iki bacağı kırılırken, topuğunun da zedelendiği öğrenildi.

BAŞKASININ YERİNE SINAVA GİRMEK İSTEDİ

Bandırma Halk Eğitim Merkezi E-Sınav salonunda yaşanan olayla ilgili yetkililerden edinilen bilgilere göre; Bandırma Halk Eğitim Merkezi E-Sınav salonunda sınava girecek adaylar arasında kimlik kontrolünde başkasının yerine girmeye çalışan bir joker aday tespit edildi.

FARK EDİLİNCE CAMDAN ATLADI

Özel bir sürücü kursunda eğitim gören ve sınav için yapılan kontrolde sınava girmesi gereken aday A.A’nın (18) yerine sınava girmeye çalışan M.B.(22) yapılan kontrolde tespit edildi. M.B. polisten kaçmak için Halk Eğitim Merkezi binasının giriş katındaki pencereden bodrum kattaki merdivenlere atladı.

2 BACAĞI KIRILAN ADAM, GÖZALTINA ALINDI

Atlama sonucunda iki bacağı kırılan ve topuğu zedelenen M.B. polis gözetiminde Bandırma Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı. M.B. ile ilgili gerekli işlemlerin İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve İlçe Emniyet Müdürlüğünce yapılacağı öğrenildi.



Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir