Connect with us

Genel

Chris Rock tokattan sonra ilk kez konuştu!

2022 Oscar Ödülleri Töreni’nde aktör Will Smith, eşi Jada Pinkett Smith’in sağlığıyla ilgili espri yaptığı gerekçesiyle komedyen Chris Rock’a tokat atmıştı. Yaşanan olay sonrası Rock, sessizliğini bozdu.

Published

on

Oscar olarak da bilinen ve sinema dünyasının en prestijli ödüllerinden olan 94. Akademi Ödülleri’nde, oyuncu Will Smith (53) ve komedyen Chris Rock (57) arasında geçen tokat olayı töreni gölgede bırakmıştı.

Rock, Smith’in eşi Jada Pinkett Smith’in alopesi hastalığı nedeniyle saçlarını kazıtmasıyla ilgili “Jada seni seviyorum, ‘G.I. Jane 2’yi sabırsızlıkla bekliyorum.” şeklinde espriler yapması üzerine Smith, oldukça sinirlenmişti.

Ünlü aktör, şakaların devam etmesi üzerine sahneye çıkıp Chirs Rock’a tokat atmıştı. Smith ardından da, “Karımın adını ağzına alma!” demişti.

Yaşanan bu şoke edici anın ardından ‘King Richard’ filmindeki rolüyle ‘En İyi Erkek Oyuncu’ ödülünü almak için sahneye çıkan Smith, aldığı ilk Oscar ile duygulu anlar yaşarken, Rock ile yaşadığı hadise için gözyaşları içerisinde herkesten özür dilemişti.

Chris Rock, yaşanan tatsız olayla ilgili herhangi bir açıklamada bulunmamıştı. Rock, önceki gün ilk kez Boston’da objektiflere yansıdı. Ünlü komedyen, korumalarıyla birlikte stand-up şovunu sergileyeceği salona girerken görüldü.

Chris Rock, daha sonra gösteri başında tokat olayı hakkında seyircisine “Hafta sonunuz nasıl geçti? Benim henüz yaşananlarla ilgili söyleyecek bir şeyim yok.” dedi.

Rock, daha sonra “Halen bu olayı sindiriyorum. Eğer bunun için geldiyseniz üzgünüm. Bir noktada bu konuda konuşacağım.” ifadelerini kullandı.

Ayrıca tokat olayının ardından Chris Rock’ın ilk stand-up şovunun biletleri kısa sürede tükendi. Gösteri alanında önünde uzun kuyruklar da objektiflere böyle yansıdı.