Connect with us

MAGAZİN

Burcu Kara ikinci çocuğuna hamile

Yönetmen Fırat Parlak ile mutlu bir evlilik sürdüren ve Ali Çınar adında bir oğlu bulunan Burcu Kara, ikinci çocuğuna hamile. Hamileliğinin 6altıncı ayına giren Kara, büyüyen karnını “5. ay bitti!” notuyla sosyal medyada paylaştı.

Published

on

Yönetmen Fırat Parlak ile 2016’da nikah masasına oturan oyuncu Burcu Kara, ilk çocuğu Ali Çınar’ı 2017 yılında kucağına almıştı. Geçtiğimiz hafta ikinci kez anne olacağını açıklayan Kara’dan hamilelik pozları geldi.

Sosyal medyadan sık sık paykaşım yapan 42 yaşındaki oyuncu, ilk kez karnı burnunda çekilen fotoğraflarını takipçilerine gösterdi.

Kara, plajda mavi elbisesiyle çekilen fotoğraflarını yayınladığı paylaşımında, hamileliğinin altıncı ayına girdiğini belirtti.

“5. AY BİTTİ!”

Fotoğraflarda karnının iyice belirginleştiği görülen Kara, gönderisine “Göbeği ve bebeği merak edip soranlar için hamile fotoğrafı da bırakayım bu arşive’ dedim. 5 ay bitti!” diye not düştü. Paylaşımıyla kısa sürede hayranlarından yoğun ilgi gören oyuncu, bebeğinin cinsiyetini ve adını henüz açıklamadı.

“36 BEDEN GÜNLERİME ARA VERİYORUZ”

Geçen hafta bir Instagram paylaşımıyla hamile olduğunu duyuran Kara, “Bu ara biraz kilo aldım. 36 beden günlerime bir süre ara veriyoruz. Balıketli bir Burcu’ya hazır olun!” demişti.

Öte yandan Fırat Parlak’ın ilk evliliğinden Ömer adında bir oğlu daha bulunuyor. Parlak’ın Kara ile doğacak çocuklarıyla birlikte 3, ünlü oyuncunun ise 2. çocuğu olacak.