Connect with us

SİYASET

Binali Yıldırım anjiyo oldu! Bakan Koca’dan açıklama

AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, İstanbul’da anjiyo oldu. Durumu iyi olan Yıldırım, bugün taburcu olacak.

Published

on

Binali Yıldırım, rutin kontrol için İstanbul’daki özel bir hastaneye gitti. Yıldırım’ın bir damarının tıkalı olduğu tespit edildi ve kapalı damarı açılarak, stent takıldı. Yıldırım’ın bugün taburcu edileceği belirtildi.

BAKAN KOCA’DAN AÇIKLAMA

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’dan da Binali Yıldırım’ın sağlık durumuna ilişkin açıklama geldi. Koca, “Sayın Binali Yıldırım’ın sağlık durumu hakkında bazı basın organlarında yer alan haberlerle ilgili açıklama ihtiyacı doğmuştur. Kendisinin rutin sağlık kontrolleri en son dün itibariyle tamamlanmıştır. Sayın Yıldırım’ın önemli bir sağlık sorunu bulunmamaktadır. Kendisine nice sağlıklı günler dilerim.” ifadelerini kullandı.

Sayın Binali Yıldırım’ın sağlık durumu hakkında bazı basın organlarında yer alan haberlerle ilgili açıklama ihtiyacı doğmuştur. Kendisinin rutin sağlık kontrolleri en son dün itibariyle tamamlanmıştır. Sayın Yıldırım’ın önemli bir sağlık sorunu bulunmamaktadır. Kendisine nice…

— Dr. Fahrettin Koca (@drfahrettinkoca) July 9, 2023

BAKAN URALOĞLU’NDAN MESAJ

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Twitter hesabından Binali Yıldırım’a geçmiş olsun dileklerini iletti.

Bakan Uraloğlu “Geçirdiği rahatsızlık sonucu anjiyo olan Genel Başkan Vekilimiz; Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Eski Bakanımız, Eski Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım’a geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Rabbimden acil şifalar diliyor; tez vakitte sağlığına kavuşup aramıza dönmesini temenni ediyorum.” dedi.

Geçirdiği rahatsızlık sonucu anjiyo olan Genel Başkan Vekilimiz; Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Eski Bakanımız, Eski Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım’a geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.

Rabbimden acil şifalar diliyor; tez vakitte sağlığına kavuşup aramıza dönmesini…

— Abdulkadir URALOĞLU (@a_uraloglu) July 9, 2023