Connect with us

YEREL HABERLER

Ardahan’da fil alarmı: Jandarma harekete geçti

Ardahan’da merada hayvanları otlatan bir çoban, karşısına çıktığını ileri sürdüğü filin fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaştı. Fil fotoğrafı kısa sürede yayılırken, jandarma ekipleri de bölgeye giderek fili aramaya başladı. Vali Hayrettin Çiçek’ten ise kentte fil görüldüğü iddialarına ilişkin açıklama geldi.

Published

on

Ardahan’da merada hayvanları otlatan bir çoban, karşısına çıktığını ileri sürdüğü filin fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaştı. Fil fotoğrafı kısa sürede yayılırken, jandarma ekipleri de bölgeye giderek fili aramaya başladı. Vali Hayrettin Çiçek’ten ise kentte fil görüldüğü iddialarına ilişkin açıklama yaptı.

Ardahan’ın Çamlıçatak köyü kırsalında hayvan otlatan bir çoban, arazide fil gördüğünü iddia ederek, çektiği fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaştı.Fotoğrafın hızla yayılması üzerine Ardahan Jandarma Komutanlığı konuyla ilgili inceleme başlattı.İlk etapta çobanı bulan jandarma ekipleri fotoğrafın çekildiği bölgeye gitti.Çobanın gösterdiği bölgede olduğu ileri sürülen filin bulunması için çalışma başlatıldı.Ardahan Valisi Hayrettin Çiçek, çobanın çektiği fil fotoğrafının gerçek olmadığını açıkladı. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Vali Çiçek, “Ardahan ilimizde fil görüldüğü iddiası tamamen uydurmadır. Kamuoyunun bilgisine sunarım” dedi.Havanın kararması nedeniyle arama çalışmaları el feneri ve flaşörlerle sürdürülüyor.