Connect with us

MAGAZİN

Berna Arıcı’nın şarap banyosu

Published

on

“Güneşe Doğru”, “Deli Dumrul”, “Kurtlar Kuşlar Aleminde”, “Pembe ve Mavi” gibi film projelerinde rol alan, “Kadın Yüreği” adlı müzik albümü çıkartan, son dönemde ise moda ikonu olarak sosyal medya üzerinde yeni trendleri belirleyen Arıcı, Antalya'da Hotel Su'nun kral dairesi “9/5 Hafta”da kaldı.
GECELİĞİ 4 BİN EURO

Gecelik ücreti 4 bin euro olan kral dairesinde konaklayan Arıcı bilardo oynadı, jakuzide şarap banyosu keyfi yaptı. Otelin Spa'sında masaj yaptıran Arıcı, manzaraya hayran kaldığını söyledi.
HER SABAH BİR FİNCAN KAHVE

Her sabah uyandığında ilk işinin kahve içmek olduğunu belirten Arıcı, “Kahve metabolizmayı hızlandıran bir içecek. Her sabah bir fincan kahve içer, 2 saat sonra da kahvaltı yaparım. Hayatımın vazgeçilmezi” dedi.
KIYAFET TASARLIYOR

Çeşitli sosyal paylaşım sitelerinde moda hakkında fotoğraflı paylaşımlarda bulunan Arıcı, kendi tasarımları olan ürünleri de meraklılarıyla buluşturduğunu kaydetti. Arıcı, fizik güzelliğini ise spora ve düzenli beslenmeye borçlu olduğunu belirtti.
Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir