Connect with us

Güncel

Eleştiriler Erdoğan’ı kızdırıyor

Published

on

Başbakan Erdoğan yurtdışı müteahhitlik sektörü değerlendirme toplantısı ve ödül töreninde yaptığı konuşmasında muhalefet partilerinin yaptığı eleştiriler için “Muhalefet partileri er ya da geç değişecek” mesajı verdi…

“Er ya da geç muhalefet değişecek”

Erdoğan demokratikleşme paketinin açıklanmasının ardından yapılan yorumlar için “Dün ve bugün paketle ilgili söylenenlere bakın, 11 yıldan beri söylenenlerden bir farkı yok. Türkiye'de sürekli frene basan bir muhalefet var. Paket karşısında söylenenlerde tek yeni kelime bulamazsınız. Millet er ya da geç muhalefet partilerini değiştirecektir. Paketle ilgili ortaya atılan senaryolar tamamen asılsızdır. Komplo teorilenin tamamı yanlıştır” ifadelerini kullandı.

Başbakan Erdoğan'ın konuşmasından satırbaşları:

“Dün demokratikleşme paketimizi açıklarken muhalefetin tutumu hakkında bazı öngörülerimiz oldu. Artık muhalefetin nerede ne diyeceğini artık ezberledik. Nitekim dün de muhalefet temsilcileri paketin üzerinden beklediğimiz yorumları yapmaya başladılar.

Sen önce reforma yönelik attığın bir adım var mı onu ortaya koy. Ama bizde sürekli engel çıkaran hendek kazan bir muhalefet vardır. 11 yıl boyunca her zaman söylediklerinden tek bir fark yok dün söylediklerinin ben 27 Mayıs'ın gazetelerini kütüphaneden çıkardım bir bakıyım dedim. İnanırmısınız o dönemde atılan başlıklarla bugünkü başlıklar aynı…

Biz yine de muhalefetin onca yenilgiye rağmen nasihatlara uymadığını görmekteyiz. Muhalefet de değişime açık olduğu zaman bu ülkede demorasi o kadar ileriye gidecektir. Yapılan eleştiriler adet yerini bulsun diye yapılan eleştirilerdir.”

Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir