Connect with us

Sinema

Eleştirmenlerden iyi not aldı

Published

on

Feriye Sineması’nda yapılan özel gösterime katılan eleştirmenler, Serdar Akar’ın yönettiği, Erdal Beşikçioğlu, Sanem Çelik, Serenay Sarıkaya ve Fatih Artman’ın başrolleri paylaştığı “Behzat Ç. Ankara Yanıyor”u serinin ilk filminden daha başarılı buldu.
 
Eleştirmenler neler söyledi:
 
Atilla Dorsay: Ben filmi Amerikan polisiyeleriyle kıyasladım. Sonuçta bizim gerçeklerimize değinen bir polisiye olması açısından gayet başarılı buldum. Fonda Gezi olayları ve politik görüşler de vardı… Seyretmeye değer.
 
Alper Turgut: Bu, ilk “Behzat Ç.” filminden daha iyi olmuş. Hiç olmazsa sosyal meseleleri de kaşıyabilmiş. Diziyi izleyenlerin filmi beğeneceğini düşünüyorum. Beklentimden iyiydi.
 
Serdar Akbıyık: Ben “Ankara Yanıyor”u “Behzat Ç”nin ilk filminden daha iyi buldum. İlk film dizinin devamı gibiydi, bu kez karakterler sinematografik çerçeveye daha iyi oturtulmuş. Ayrıca Türkiye gündemine göndermeler var. “Behzat Ç” fanatikleri zevkle izler.
 
Coşkun Çokyiğit: Bence bu, televizyon dizisiyle sinema filmi kırması bir iş. Komik unsurlar ağır basıyor. Kıssadan hisseler verilmek için de çabalanmış, bu iyi bir şey değil. 15-20 yaş üzeri lise ve üniversite öğrencilerine yönelik bir gişe filmi çıkmış ortaya.
 
 

Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir