Connect with us

MEDYA

Guardian’a tekzip

Published

on

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, İskoçya gezisi sırasında Guardina'a demeç vermişti. Röportajı yapan
Simon Tisdall'ın yorum ve analizlerinden rahatsız olan Cumhurbaşkanı Gül, tekzip gönderdi.

Cumhurbaşkanlığı Basın Danışmanı Ahmet Sever, Gül'ün cumhurbaşkanlığı adaylığına ilişkin röportajda yeni bir şöy söylemediğini ifade etti.

Cumhurbaşkanlığı Basın Başdanışmanı Ahmet Sever, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün İngiliz Guardian gazetesine verdiği röportajda, cumhurbaşkanlığı için ikinci kez aday olup olmama konusunda bugüne kadar söylediklerini tekrarladığını, ilave bir ifadesi olmadığını belirterek, haberin başlık ve giriş bölümünün tamamıyla yazarın kendi yorumu olduğunu vurguladı.

Sever, Gül'ün Guardian gazetesine verdiği Simon Tisdall imzalı röportajda yer alan 'Cumhurbaşkanı Gül'ün cumhurbaşkanlığına ikinci kez aday olabileceğine' ilişkin ifadeleri değerlendirdi.

NET İFADELER KULLANDI

Cumhurbaşkanı Gül'ün, cumhurbaşkanlığına ikinci kez adaylıkla ilgili bugüne kadar ne söylemişse Guardian'a verdiği demeçte de aynısını tekrarladığına işaret eden Sever, 'Sayın Cumhurbaşkanımızın ilave bir ifadesi olmamıştır. Söyleşide tırnak içinde söyledikleri bunu açıkça ortaya koymaktadır. Haberin başlık ve giriş bölümü tamamıyla yazarın kendi yorumudur' değerlendirmesinde bulundu.

Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir