Connect with us

Güncel

Şırnak savaş alanı gibi

Published

on

Şırnak'ta gözaltına alınan zanlıların nöbetçi mahkemede yargılandıkları sırada kaymakamlık binasına atılan el bombası sonucu 1'i polis 2 kişi yaralandı.

Şırnak'ın Silopi ilçesinde molotofkokteylli ve el yapımı patlayıcı maddelerle düzenlenen saldırı ile ilgili gözaltına alınan zanlıların nöbetçi mahkemede yargılandıkları sırada kaymakamlık binasına atılan el bombası 1'i polis 2 kişinin yaralanmasına neden oldu.

Silopi İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından bir süre önce molotofkokteylli ve el yapımı patlayıcılarla düzenlenen  saldırılılarla ilgili gözaltına alınan 9 zanlının nöbetçi mahkemede yargılandığı sırada kaymakamlık binası önünde bekleyen zanlı yakınlarının bulunduğu bölgeden yüzü kapalı bir kişi hükümet konağına el bombası attı.

Kaymakamlık bahçesindeki Atatürk büstünün önüne düşen el bombasının patlaması sonucu vücuduna şarapnel parçaları isabet eden bir polis memuru ve  bir sivil yaralandı.

Yaralılar Silopi Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alınırken, bekleyen vatandaşlar olay yerinden uzaklaştırıldı. 

Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir