Connect with us

Güncel

“Paralel devlet yapısı olmaz”

Published

on

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Ordu’da yaptığı konuşmada ''Çok değerli bir şahsiyet için ahlaksız bir filmden kare alınıyor iftira atılıyor. Bu alçaklıktır, şerefsizliktir, ahlaksızlıktır. Devlette paralel bir yapı olmaz. İninize gireceğiz didik didik edeceğiz'' dedi.

Erdoğan 17 Aralık Rüşvet ve Yolsuzluk Operasyonu ile ilgili şunları söyledi:

“Ülkemizi o arzu edilen yere doğru götürüyoruz. İşte şimdi bir yolsuzluk çıkardılar.  Bir kere bu hükümete yönelik operasyon öyle düşündüler ama bu operasyon millete karşı operasyondur.
Attıkları iftiralara sığınacaklar güya. 11 yıl önce göreve geldik. Milli geliri artırdık üçe katladık. Ödedik, ödedik, ödedik IMF’yi sıfırladık. Alan el ver elden üstündür.  Siz borçlandınız biz ödedik. İnsan bir iktidarı eleştirirken işi iyi bilmesi lazım. Yeni bir sakız çıktı şimdi yolsuzluk sakızı.  Bu sakız onların damağına yakışır, hem yakışır hem yapışır.

“OYUN İÇİNDE OYUN VAR”

Benim milletim bir gerçeği görüyor. Bu iktidara bu tuzak haksızlıktır. Bu tuzakta boğulacaksınız. 30 Mart’ta sandığa gömüleceksiniz. Oyun içinde oyun var. 30 yılda sadece teröre 40 bin insanımız verdik şehit verdik. Çözüm süreciyle terörü bitirdiğimiz anda düşmanlar, kan tüccarları bundan mahrum kalacaklar terörün bitmesini istemiyorlar. 1 yıldır analar ağlamıyor. Terörden beslenenler büyük rahatsızlık duyuyorlar. Biz çözüm süreciyle çok kirli bir tezgahı bozduk. Şimdi yeniden baltalamaya çalışıyorlar

ORTADA ÇOK BÜYÜK İHANET VAR

Biz göreve geldiğimizde Halk Bank zarardaydı, aldık kara geçirdik. En saygın bankalardan biri haline geldi. Kendi pastalarına devletin bankasını alet etmek istemediler. Rantlarını kaybettikleri için Türkiye’ye böyle çirkin komple kuruyorlar Türkiye’deki maşalar tarafından. Ortada çok büyük ihanet var. Bu ihanetin hesabını yargı yoluyla soracağız. Bu ajanlığın hesabını sandıklar, yargıyla soracağız. Hiçbir güç dışarıdan benim ülkemde ameliyat yapamaz. Geçti o günler artık.

“PARALEL YAPI OLMAZ”

Çok değerli bir şahsiyet için ahlaksız bir filmden kare alınıyor iftira atılıyor. Bu alçaklıktır, şerefsizliktir, ahlaksızlıktır. Hem dindarım diyeceksin hem de gözünü kırpmadan masum insanlar iftira atacaksın. Yazıklar olsun!

Devlette paralele bir yapı olmaz. İninize gireceğiz didik didik edeceğiz.

“ÇOK KİRLİ BİR İTTİFAK KURDULAR

Çok kirli bir ittifak kurdular. Yurt içi yurt dışı o malum çevrelere bakın. Bunlar eskiden bir araya gelemezlerdi. Şimdi ortak hareket ediyorlar hükümete karşı.  Siz bu oyunu bozarsınız, bozacaksınız inanıyorum. Türkiye’yi karanlıktan temizleyeceğiz. Büyüyen Türkiye’den rahatsız olanların inşallah hevesleri kursaklarından kalacak.
 

Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir