Connect with us

Güncel

Paşa’dan beklenmedik çıkış!

Published

on

Milli Güvenlik Kurulu'nun son toplantısında mola verildiği sırada Başbakan Erdoğan'la bir süre sohbet eden Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel, duyanları şaşırtan sözler söyledi.

AKP hükümetinin 17 Aralık Rüşvet ve Yolsuzluk Operasyonu'ndaki polisin ve savcıların tavrından şikayetlerinin gündeme geldiği sohbette, Erdoğan, bakan çocuklarının evlerine şüpheli malzeve ve delil sayılacak belgeler bırakıldığı yönündeki iddiaları hatırlattı.

“Komutanların dosyalarına sonradan belge eklendi”

Bunun üzerine Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel de Ergenekon ve Balyoz operasyonlarını hatırlatarak, askerlerin ve komutanların evlerine de şüpheli malzemeler ve delil sayıılacak belgeler bırakıldığını, dosyalara sonradan belgeler eklendiğini ifade etti.

Paşa Arınç'ı fena iğneledi

17 Aralık Operasyonu'nda polisin bakan çocuklarının evlerine sabah saat 05.00'te baskın düzenlemesine karşı çıkan Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın, “Sabah 05.00'te gelmelerine gerek yoktu. Çağırsalardı gelirlerdi” sözlerine karşılık Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel de, “Ergenekon ve Balyoz soruşturmaları sırasında komutanların evlerine de sabah saat 05.00'te baskınlar yapıldı.  O dönem kimse ses çıkarmadı. Adalet herkes içindir. Herkese adil olunmalı” dedi.

Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir