Connect with us

Güncel

Herkesi “DÜŞMAN” ilan etti

Published

on

Geceyarısı patlak veren kaset olayından sonra tüm gözler AKP Grup Toplantısı'nda konuşacak olan Başbakan Erdoğan'a çevrilmişti. Erdoğan dün geceyarısı Başbakanlık'tan yapılan resmi açıklamada oldruğu gibi kaseten montaj olduğunu söyledi ve içerde ve dışarda hemen hemen herkesi “DÜŞMAN” ilan etti.

İşte Erdoğan'ın kasetle ilggili grup konuşmasında söyledikleri:

“MONTAJIN DA BİR AHLAKI OLUR”

“Kendilerinin dublajladığı bir kaseti dün gece servis ettiler. 'Eteğinizde ne varsa çıkartın' demiştim. Ama bunlar gidiyor alçakça edepsizce montaj yapıp bunları servis ediyorlar. Bunun da bir ahlakı olur.

Şimdi şurada bir hafta on gün içerisinde onların yaptıklarını aynı şekilde biz de sizlere izleteceğiz. Teknolojinin nereye geldiğini görmeleri bakımından bunları göstereceğiz.

“SALDIRI ERDOĞAN'A DEĞİL TÜRKİYE CUMHURİYETİ BAŞBAKANI'NADIR”

Yapılan Türkiye Cumhuriyeti Başbakanına alçakça bir saldırıdır. Bu haince bir saldırıdır. Biz bunu da kimsenin yanına bırakmayız bırakmayacağız. Dün gazetelerde gördünüz bugün devam ediyor. 7000 kişiyi aşkın sadece kendi kesimleri hariç tüm insanları nasıl dinlediklerini gördük,. Değerli arkadaşlar bunların hepsi şantaj dosyalarıdır. Şimdi CHP bugün muhtemelen gerçekmiş gibi montajlayıp onu da getirip kendi grup toplantısında ilan edecek.

“AVUÇLARINI YALARLAR”

Ey CHP ! Siz kendi siyasetinizi kasetle tanzim edebilirsiniz. Kasetle genel başkan olabilirsiniz ama sizin kaset siyasetiniz AKP'ye sökmez ve sökmeyecek. Türkiye Cumhuriyeti bu ihanete asla teslim olmaz.

Dün akşam CHP ve MHP yönetimleri olağanüstü toplantı yapmışlar. Niye? Oradan bir rant çıkartabilir miyiz? Santıkdıktan çıkamıyoruz acaba okyonus ötesinden gelen kasetle çıkabilir miyiz?

Bunlar şimri kendilerini darı ambarında görüyorlar. Avuçlarını yalarlar. Bizi buraya millet getirdi. Sadece ve sadece millet götürür. Bizim montaj kasetlerle milletin emanetini yere düşereceğini zannedenler aldanır.

TOPYEKÜN HERKESİ “DÜŞMAN” İLAN ETTİ

Aziz milletimin burayı özellikle dinlemsiini riza ediyorum.

Bütün iddialara tek tek vakti zamanı geldiğinde tek tek çevap vereceğim. Yaşanan süreç, itibarsızlaştırma operasyonunu zaten teşhir ediyoruz. Cevabını veremeyeceğimiz hiçbir soru yok. Ama ne ben ne AKP bunların gündemine teslim olmayacağız.

Teslim olursak millete hizmet üretemeyiz. Bu saldırı Recep Tayyip Erdoğan'a yapılan saldırı değildir. Bu saldırı Türkiye Cumhuriyeti'ne onun başbakanına yapılan bir saldırıdır. Merhum Menderes’i idam ederek ondan sonra gelen tüm başbakanlara korku salınmak isteniyor. Kimseden korkumuz yok. Bizimle bir hesabı olan varsa sandık dışındaki her yerde istiklalimize saldırıyor.

Bu bir istiklal mücadelesidir bu mücadelede canımızı ortaya koymaktan da tereddüt etmeyeceğiz. Ne yaparlarsa yapsınlar son süzü millet söyleyecek.

17 aralıkta yargı ve emniyetin içindeki bir grup milli değerlerimize saldırı düzenledi,. Aslında hesapları şuydu:

17 aralık ve 25 aralıkta düzenlenen saldırıda iktidarı devirmekti. Ama iyi hesap yapamadılar. Vaiz Lobisi; yargı ve emniyetle yapacaktı; Medya Lobisi manşetlerle destekleyecekti; Faiz Lobisi ekonomi kötüye gidiyor açıklaması yaparak destekleyecekti. Terör Lobisi de silahları yeniden devreye sokarak, uluslarasaı medya da haberler çıkartarak mücadele ediyor. CHP ve MHP de güya siyasetle vuracak. Herkes kendisine yazılan senaryoyu oynadı. Ama onların bir hesabı varsa milletin de hesabı var onların bir tuzağı varsa Allah’ın da bir takdiri vardır.”

Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir