Connect with us

Güncel

Acil servis’e sığındılar

Published

on

Polis gaz bombalı müdahalesinden perişan olan kalabalık bir grup gösterici Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi'ne sığındı.

Polis de göstericilerin peşinden Acil servisin kapısına dikildi.

Polis ekibinin şefi arkadaşlarını hastaneden uzaklaştırarak tek başına göstericilerle pazarlığa girdi.
Polis şefi, acil servisi dolduran göstericilerin çıkmasını istedi. Polislye göstericiler acil servisin terkedilmesi konusunda uzlaştı.

karısık

Ancak acil servise giren grubun hastaneden çıkmasını bekleyen polisler, sokaklarda yine polisin gazından korunmak için acil servise gelen başka grupla içerden çıkacak grubun arasında kaldı. Olanlar da bundan sonra oldu ve ortalık tam bir savaş alanına döndü.

Hastanedekiler de çıkınca iki grup arasında sıkışan polisler zor anlar yaşadı. Göstericiler taş ve sapanla misket attı. Polis gaz bombasıyla, plastik mermiyle karşılık vermeye çalıştı ancak başarılı olamadı ve kaçarak uzaklaşmak zorunda kaldı.
karısık
Bütün bunlar o sırada hastanede bulunan hastalar ve hasta yakınlarının gözleri önünde oldu. Acil serviste adım atacak yer kalmadı. Bu kişilerin bir çoğu da gazdan etkilendi, servis öksüren ve fenalık geçiren kişilerle doldu.  Bu sırada çevrede meydana gelen olaylarda yaralananlar da hastaneye getirildi.

Olaylar burada son bulmadı. Hastane önünde de eylemcilerle polis karşı karşıya geldi. Hastanenin önünden geçen yol adeta savaş alanına döndü.

Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir