Connect with us

Güncel

O şimdi KAÇAK!

Published

on

Deniz Seki’nin kist tedavisi gördüğü ortaya çıktı. Doktorunun “Bir an önce ameliyat olmalısın” dediği Seki, iddiaya göre tedavisi bitince teslim olacak.

Hürriyet'in haberine göre 6 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırılan, ancak hakkında yakalama kararı çıkarılmasına rağmen bulunamayan Deniz Seki’nin, daha önce iki kez operasyon geçirdiği kadın hastalıkları rahatsızlığının nüksettiği ortaya çıktı.

Gazetenin haberine göre, “10 cm'lik yumurtalık kisti” olduğu belirtilen rahatsızlığından dolayı Deniz Seki'nin ameliyat olması gerekiyordu. Ancak Seki son albümü “İz”e yoğunlaştığı için bu ameliyata girmedi. Ameliyat masasına yatmaya hazırlandığı günlerde de hakkında yakalama kararı çıktı.

Son iddia ise Deniz Seki tedavisini tamamladıktan sonra teslim olacak. Ancak şu anda “KAÇAK” durumda olmasına rağmen bu tedavinin nasıl yapılacağı merak konusu oldu.

Normal şartlarda görüldüğü yerde tutuklanması gereken Deniz Seki'nin Türkiye sınırları içinde tedavi için bile olsa herhangi bir hastaneye yatmak için kayıt yaptırdığı anda polisin izine ulaşması mümkün. Dolaysıyla Deniz Seki'nin tedavi amacıyla Türkiye sınırları içinde herhangi bir hastanede ameliyata alınmasını ne kendisi ne de doktoru göze alabilir. Bu yüzden Seki'nin eğer bu ameliyatı yaptıracaksa yurtdışına çıkması gerekiyor.

TEKNİK TAKİBE TAKILMADI !

Hürriyet'in haberine göre, polisler, Deniz Seki’yi aradığı adreslerde bulamayınca teknik takip yolunu seçti, ancak bu yöntem işe yaramadı. Çünkü Seki’nin, üzerine kayıtlı telefonları aranmaya başladığı ilk gün kapattığı anlaşıldı. Ekipler, şarkıcının yanında kalabileceği yakın çevresini de mercek altına aldı. Polis, Seki’nin yurtdışına çıktığına yönelik bir bilgi bulunmadığını, arama çalışmalarının İstanbul’un dışında güneydeki turizm merkezlerini de kapsayacak şekilde genişletildiğini bildirdi. Seki’nin o günden sonra yerinin tespit edilmemesi için kredi kartlarını da kullanmadığı öğrenildi.

Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir