Connect with us

Güncel

Kıran kırana…

Published

on

Cemaat Medyasından Bugün gazetesi bugünkü manşetine soruşturmadaki cemaat mensubu gazetecilere polisin su bile vermediği iddiasını taşıdı. Ancak cemaat medyasının bu iddiası, havuz medyasından Sabah'ın internet sitesinde hemen yalanlandı.

Cemaat medyasının sorgudaki cemaat mensubu gazetecilere su bile verilmediği yönündeki iddialarına karşın Yandaş medyanın büyük ağabeyi Sabah gazetesinin internet portalında bu iddia şu haberle yalanlandı:

“Paralel Medya yalana doymuyor. 3 gündür “Samanyolu Grup Başkanı Hidayet Karaca ilaç içmek için su istedi, polisler burası kafeterya mı diyerek su vermedi” tezviratı da yalan çıktı.

Sabah gazetesi adliye muhabirlerinin elde ettiği bilgilere göre 14 Aralık operasyonu ile gözaltına alınan isimlerin her birine 4 su verildi. Bu sular tüketilmediği için hiçbir şüpheli yeni su talebinde bulunmadı. Ayrıca tüm yemek ihtiyaçları polisler tarafından karşılandı. Nezarethanenin soğuk olma ihtimali gözönünde bulundurularak şüpheliler Adliye'nin mescidinde geceyi geçirdi.

Hidayet Karaca'nın avukatının böyle bir yalana başvurması ve paralel medyanın bu yalanı manşetlerine taşıması savcılık ve görevli polisler tarafından şaşkınlıkla karşılandı.”

Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir