Connect with us

Güncel

Gülerce Fuat Avni ile polemiğe girdi

Published

on

Düne kadar Fethullah Gülen Cemaati'nin önde gelen ismi olan Zaman gazetesi eski yazarı Hüseyin Gülerce, Sanal alemdeki bir FAKE hesap üzerinden gündem belirleyen Fuat Avni ile polemiğe girdi.

Fuat Avni'nin, “30 yıldır hainlerle görüşüyor” dediği Hüseyin Gülerce, 1995'ten beri telefonlarının dinlendiğini belirterek, şunları söyledi:

“Zaman gazetesinde genel müdür olduğum 1995 Ocak ayından beri telefonlarım dinleniyor. Hainlerle bir görüşmem olmuş ise bunu Fuat Avni bilir. Bir tanesini ispatlarsa her cezaya razıyım. Hatta MOSSAD’tan, CIA’dan da yardım alabilir. İspatlayamazsa millet düşmanıdır. Fuat Avni, yalanlarına ve beni hedef göstermeye devam ediyor. Fuat Avni ‘Gülerce, otuz yıldır gizlice görüştüğü hainlerin…’  diyor. Ben Fuat Avni’ler gibi karakter zaafı ile malul değilim. İnsanlara lakap da takmam. ‘Kör’, ‘topal’ demem. Bir genel başkan için uluorta ‘Çilingiroğlu’ da demem. Onlara maymuncuk demem. En sevdiklerime, ‘bire ahmak’, ‘münafık’ da demem. Kimsenin cehenneme gitmesini istemem. Yerli ve milli kalan, sadece millete yaslanan kazanır. Göreceksiniz Fuat Avni’ler kaybedecek.”

Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir