Connect with us

Güncel

Hani o paraları polis koymuştu!

Published

on

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Haluk Koç, “yolsuzluk yapanların kolunu keseriz” diyen Başbakan Ahmet Davutoğlu’na “Kolsuz kahraman” dedi. CHP MYK toplantısı esnasında basın toplantısı düzenleyen Koç, hükümeti yolsuzluk ve rüşvet operasyonları üzerinden eleştirdi. Koç, “Gördük ki ‘paralel polisler koydu o paraları’ dedikleri paralar kendilerininmiş. Üstüne bu milletin vergisiyle faiz ödenmiş paraları, bavullara koyup alıp gittiler. Söylememem gerekiyor ama Allah alayınızın müstahakkını versin” diye konuştu.

‘Korktukları ortaya çıkacaktı’

Koç, konuşmasının devamında şunları söyledi: “Yüce Divan'a sevk kararı alsalar bir türlü, almasalar diğer türlü. Olayın bir yanında her zamanki manasız gülümsemesiyle sanki Hababam Sınıfı’nda coşarak rüyalarını anlatan tarih öğretmeni bu zat… Diğer yandan kendi bakanı tarafından bu suç ilişkileri içerisinde olduğu açıklanan Cumhurbaşkanı… Yüce Divan kararı çıkarsa demek ki korktukları her şey ortaya çıkacak. Sokak ağzıyla söylersek bu darbe marbe değilmiş harbiden malı götürmüşler denilecek. Bu işin üstüne yatmaya devam edelim paralel maralel diyelim diyenlere karşı kendi içlerinden çıkacak onurlu sesler de var, bunu biliyoruz.

‘Cevap ver kolsuz kahraman’

En zoru da Davutoğlu’nun işi. Bu bakanların servetlerinin nasıl şiştiğini bir türlü açıklayamıyor. Bu işin başındaki kişi sarayında hepinizin ensesinde boza pişiriyor. O paraları paralel polisler koydu dediler. E şimdi o paralar kendilerininmiş. Üstüne bu milletin vergisiyle faiz ödenmiş paralar bavullarla bu kara parayı alıp gidiyorlar. Nereden veriyorlar o faizi? Hazineden. Hazine neyden oluşuyor? Milletin vergisinden. Kolsuz kahramana soruyorum bunlara ne diyeceksin? İşin bir yürek yaralayan kısmı da bu faizlerin Kızılay’a bağışlanmasıdır. Söylememem gerekiyor ama Allah alayınızın müstahakkını versin.”

Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir