Connect with us

Sinema

İşte bugün VİZYONA giren filmler

Published

on

REC 4: Kıyamet Gecesi (REC 4: Apocalypse)

[REC] 2'de yaşanan dehşet verici anların birkaç saat sonrasında başlayan film, muhabir Angela Vidal'ın özel bir tim tarafından binadan kurtuluşuyla açılışını yapıyor.

Son Umut (The Water Diviner)

Avusturalyalı bir çiftçi olan Connor, üç oğlunu da Çanakkale Savaşı'na göndermiştir. Çanakkale Savaşı'nın ardından Türkiye'ye gelen Connor'ın tek hedefi uzun süredir haber alamadığı oğullarının izini bulabilmektir. Cem Yılmaz ve Yılmaz Erdoğan'ın da rol aldığı film Avusturalya'da tartışma yarattı.

Yusuf Yusuf

Süreç Film'in yapımcılığında hayata geçen film çocukluğundan bu yana otomobil tutkusu olan ve bir araba yarışçısı olmanın hayalleriyle yaşayan Yusuf'un hikayesini ele alıyor.

İki Gün ve Bir Gece (Deux jours, une nuit)

Küçük bir şirkette çalışan ve maddi anlamda pek de parlak bir dönemden geçmeyen Sandra'nın işi tehlikededir. İşini kaybetme tehlikesiyle karşı karşıya kalmıştır ve ailesini zor günler beklemektedir.

Ayı Paddington (Paddington)

Perulu genç bir ayı, teyzesi Lucy tarafından büyütülür ve teyzesinin emekli ayılar için kurulan bir evde yaşamaya başlaması nedeniyle kendisine yeni bir ev bulmaya karar verir.

Nikahta Keramet var mı? (Peace After Marriage)

Amerika'da yaşayan Filistinli Arafat aktör olmaya çalışan ve ailesiyle birlikte yaşayan 30 yaşında bir adamdır.

İnsanları Seyreden Güvercin

Sam ve Jonathan ellerinde bavullarıyla insanlara onları eğlendirecek ürünler satmaya çalışan iki gezgin satıcıdır. Satmaya çalıştıkları ürünler vampir dişleri ya da canavar maskeleri gibi klasikleşmiş oyuncaklardan oluşmaktadır.

Aşk-ı Suzan

Film, o zamanın dervişi, şimdinin Halveti Şeyhi olan Ragıp Efendi ile İstanbullu Musevi bir ailenin kızı olan Jacklin’in yaşadıkları Aşk´ı anlatmaktadır.

Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir