Connect with us

Güncel

Akdoğan:Sabotajlara dikkat!

Published

on

 Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, Adıyaman'da İmam Hatip Okulları Mezunları ve Mensupları Derneği (ÖNDER) tarafından TPAO Kültür Merkezinde düzenlenen 10. İmam Hatipliler Kurultayı'nda, yaptığı konuşmada, sivil toplum kuruluşlarının milli irade açısından önemini vurguladı.

“SABOTAJ GİRİŞİMLERİNE KARŞI DUYARLI OLMALIYIZ”

Akdoğan, hükümetin çözüm süreci konusunda samimi ve kararlı bir şekilde çok ciddi adımlar atmasına rağmen, gelinen noktada Kobani olayları bahanesiyle sürecin tekrar sabote edilmek istendiğini belirterek, şöyle dedi:

“Ne zaman sonuca yaklaşsak, ne zaman çözüme yaklaşsak hep bir karanlık el devreye girdi. Hep birileri 'Türkiye, kendi iradesiyle bu sorunu çözmesin, bu sorundan kurtulmasın ki biz karıştırabilelim. Türkiye'yi baskı altına alabilelim. Türkiye'nin büyümesini engelleyebilelim. Türkiye'de bir takım şeyleri ayrıştırabilelim. Bir çatışma zemini olsun' diye birileri hep devreye giriyor. Ama biz bunun uzun soluklu bir süreç olduğunu söyledik. Akşamdan sabaha çözülecek bir sorun değil. Sabırlı olmamız gerekiyor. Sağ duyulu olmamız gerekiyor. Bu tür sabotaj girişimlerine karşı duyarlı olmamız gerekiyor.”

Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir