Connect with us

GÜNDEM

Koray Aydın, asker zehirlenmelerine büyük tepki gösterdi

Manisa’daki asker zehirlenmeleri toplumda olduğu kadar siyaset camiasında da öfke yarattı. MHP eski milletvekili Koray Aydın, tepkisini şöyle dile getirdi:

Published

on

Manisa’da 1’inci Piyade Eğitim Tugay Komutanlığı Albay Arif Seyhun Kışlası’nda önceki akşam yüzlerce askerin akşam yemeğinden zehirlenerek hastaneye kaldırılmasıyla ilgili dün akşam 19, bu sabah da 3 olmak üzere toplam 21 kişi gözaltına alındı.

VATANDAŞLAR ÇİLEDEN ÇIKTI

Manisa’daki askeri birliklerde dördüncü kez zehirlenme olayı yaşandı. Askerlerin art arda zehirlenmesi ve ölümcül tehlike yaşamaları vatandaşı çileden çıkarırken, yaşananlara bir tepki de MHP eski milletvekili ve ülkücü hareketin muhalif isimlerinden biri olan Koray Aydın’dan geldi.

Manisa'da yine askerler zehirlendi! Sayı yükseliyorManisa’da yine askerler zehirlendi! Sayı yükseliyor

 

“ASKERLERİN YEDİKLERİNE DAHİ İTİNA GÖSTERMEYEN ZİHNİYET….”

Askerlerin üst üste zehirlenmesinin kabul edilemez olduğunu vurgulayan deneyimli politikacı sosyal medya hesabından dikkat çekici bir paylaşımda bulundu. Aydın’ın açıklamasının en önemli kısmı ise terörle mücadeleye yönelik yazdıklarıydı. Aydın, “Askerlerimizin yediklerine dahi itina göstermeyen bir idare anlayışının terörle mücadelede ciddi olduğuna asla inanamayız” diyerek sorumluları kınadı.

İşte Koray Aydın o tweet’leri;

Manisa'da yine askerler zehirlendi! Sayı yükseliyor