Connect with us

GÜNDEM

Devrimci Parti’ye operasyon

İstanbul, Amasya ve Antalya’da aralarında Devrimci Parti Genel Başkanı Ufuk Göllü’nün de bulunduğu çok sayıda parti üyesinin evine şafak operasyonu düzenlendi. Devrimci Parti çok sayıda üye ve yöneticisinin gözaltına alındığını duyurdu.

Published

on

İstanbul, Amasya ve Antalya’da aralarında Devrimci  Parti Genel Başkanı Ufuk Göllü’nün de bulunduğu çok sayıda parti üyesinin evine şafak operasyonu düzenlendi. Devrimci Parti çok sayıda üye ve yöneticisinin gözaltına alındığını duyurdu.

Umut Gazetesi’nin haberine göre, birçok ilde Devrimci Parti’ye yönelik operasyonlar yapıldı. Devrimci Parti üye ve yöneticilerinin bulunduğu çok sayıda kişi gözaltına alındı.

Sabah saatlerinde Devrimci Parti Genel Başkanı Ufuk Göllü’nün, İstanbul Gazi Mahallesi’nde bulunan evi TEM polisleri tarafından basıldı, evde bulunan bir kişi gözaltına alındı.
Devrimci Parti’nin Twitter hesabından sabah 5.35’te yapılan paylaşımda, “An itibari ile genel başkanımızın evi basılmış, evde bulunan 1 kişi gözaltına alınmıştır” denildi.

Aynı saatlerde Antalya ve Amasya’da da birçok üye ve yöneticinin evleri basılarak gözaltına alındığı öğrenildi. Haberde, Antalya’da gözaltına alınan bir Devrimci Parti üyesinin ciddi şekilde darp edildiği, Devrimci Parti Antalya il binasının da basıldığı ve arama yapıldığı belirtildi.

Devrimci Parti’nin, konuya ilişkin Twitter hesabından yayımladığı açıklama şöyle:

“Bu sabah İstanbul’da Genel Başkanımız Ufuk Göllü’nün evine şafak baskını yapan polisler, evde bulunan bir üyemizi gözaltına almış, aynı saatlerde Antalya’da bulunan çok sayıda üye ve yöneticilerimiz gözaltına alınmıştır. Yine Amasya’da bulunan bir yöneticimiz de evi basılarak gözaltındadır. Saray polisinin elinde geniş bir liste olduğu, ancak operasyon nedeni hakkında bir bilgiye ulaşılamamıştır. Devrimci Parti, saray faşizmine diz çökmeyenlerin partisidir. Bunlar nafile son çırpınışlardır.”