Connect with us

MAGAZİN

Selena Gomez’den manidar bağış!

Sivil toplum örgütlerine ve bilimsel araştırmalar yapan kurum ve kuruluşlara yaptığı bağışlarla isminden söz ettiren genç şarkıcı ve oyuncu Selena Gomez, bu kez manidar bir bağışta bulundu. İsmi çocuk tacizi iddialarına karışan yönetmen Woody Allen’in filminde oynadığı için eleştiri oklarını üstüne çeken Gomez, filmden kazandığı paranın yarıdan fazlasını kadınlara yönelik taciz olayları için oluşturulan Time’s Up hareketine bağışladı.

Published

on

Filmden kazandığı parayı bağışladı

Selena Gomez, kadınlara yönelik taciz olayları için oluşturulan Time’s Up hareketine destek verdi. 25 yaşındaki şarkıcı ve oyuncu nun son filminden kazandığı paranın yarıdan fazlasını bağışladığı ortaya çıktı.

25 yaşındaki şarkıcı ve oyuncu son olarak rol aldığı Woody Allen’ın A Rainy Day In New York filminden aldığı ücretin yarısını Time’s Up fonuna bağışladığı öğrenildi.

Filmden aldığı parayı bağışladı

Gomez; yapımcı Harvey Weinstein’la ilgili taciz skandalının patlamasının ardından, geçmişte ismi çocuk tacizi iddialarına karışan Woody Allen’ın filminde rol aldığı için eleştirilere maruz kalmıştı.

Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir