Connect with us

GÜNDEM

Erdoğan: Lozan’la ilgili dosya hazırlatıyorum

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: Lozan’la ilgili dosya hazırlatıyorum CHP, son aylarda sık sık Ege Denizi’nde bulunan, Türkiye’ye ait olduğu halde Yunanistan’ın işgaline terk edilen kayalık ve bazı adacıklarla ilgili olarak AKP Hükümeti’ni suçluyordu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün Kocaeli’de yaptığı konuşmada bu iddialarla açıklamalarda bulundu.

Published

on

Erdoğan: Lozan’la ilgili dosya hazırlatıyorum
CHP, son aylarda sık sık Ege Denizi’nde bulunan, Türkiye’ye ait olduğu halde Yunanistan’ın işgaline terk edilen kayalık ve bazı adacıklarla ilgili olarak AKP Hükümeti’ni suçluyordu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün Kocaeli’de yaptığı konuşmada bu iddialarla açıklamalarda bulundu.
AKP Kocaeli Gençlik Kolları İl Kongresi öncesinde konuşan Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na seslendi:

Şimdi Kılıçdaroğlu’na sorarsan Lozan’da kazandığımızı söyler. Ondan sonra da adaların faturasını AK Parti’ye kesmeye kalkar. Adaları siz verdiniz, siz. Sizin partinizin başında olanlar verdi ve şimdi tarihi dosyaları hazırlatıyorum ve o tarihi dosyaları, Lozan da dahil olmak üzere bunların önüne de milletime de bunları o belgelerle anlatacağız.

Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir