Connect with us

Genel

5 günde diz ve eklem ağrılarını gideren içecek

Published

on

5 günde diz ve eklem ağrılarını gideren içecek

50 yaş ve üzerindekilerde sık görülen diz ve eklem ağrıları, yaşam kalitesini ciddi ölçüde azaltıyor. Diz ve eklemler tüm bacak hareketlerini destekler ve uygun duruş sağlar. Bununla birlikte, eklemlerdeki yağ dokusu yıllar içinde azalır ve dizler ciddi şekilde zarar görebilir. Eklem iltihabı ile savaşmak, ağrlarıı hafifletmek ve bağ ve tendonu güçlendirmek için ilaçların yanı sıra doğal bazı yöntemler de bulunuyor. Tarifini vereceğimiz bu içecekle 5 gün içerisinde ağrılarınızdan kurtulabilirsiniz.

Malzemeler:

– 2 bardak doğranmış ananas
– Bir bardak portakal suyu
– Bir fincan yulaf ezmesi
– 40 gr ezilmiş badem
– 1 çubuk tarçın
– Bir bardak su
– Tatlandırmak için organik bal

Yapılışı

Yulaf ezmesini birkaç dakika pişirin ve diğer tüm malzemelerle karıştırın. Bu içeceği hergün bir bardak olacak şekilde 2 hafta boyunca kullanın ve sonuçları görün.

Faydası

Ananas, kemik ve kıkırdak için gerekli olan kollajen oluşumunu destekler, inflamasyonu ve şişmeyi önler. Portakal suyu tedarik C vitamini ile tedavi edicidir. Bademler, artrit ve osteoartriti başarılı bir şekilde tedavi eder aynı zamanda bağışıklığı güçlendiren zengin bir magnezyum, protein, çinko, kalsiyum, E vitamini ve alfa-linolenik asit kaynağıdır. Tarçın, ağrı kesici etkisiyle şişliği ve ağrıyı azaltır. Yulaf ve diğer bütün tahıllar iltihapla savaşmaya yardımcı olur.

Kadinvekadin.net özel içeriğidir.

Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir