Connect with us

MAGAZİN

Sibel Can zincirleme kazadan yara almadan kurtuldu

5 aracın karıştığı zincirleme kazada 1’i çocuk 3 kişi yaralandı. Kazaya karışan araçlardan birinde Sibel Can ve oğlu Engin Can da bulunuyordu.

Published

on

Sibel Can zincirleme kazadan yara almadan kurtuldu

Beşiktaş’ta 5 aracın karıştığı zincirleme kazada 3 kişi yaralandı. Şarkıcı Sibel Can ve oğlu Engin Can, emniyet kemeri sayesinde yara almadan kurtuldu.

1’İ ÇOCUK 3 YARALI

Kaza saat 16.10 sıralarında Barbaros Bulvarı üzerinde meydana geldi. Kırmızı ışıkta duran araçlara, arkadan gelen bir minibüs çarptı. Kazada 5 araç birbirine girdi. Araçlarda bulunan 1’i çocuk 3 kişi yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Kaza nedeniyle trafikte yoğunluk yaşandı.

SİBEL CAN VE OĞLU YARA ALMADAN KURTULDULAR

Kazaya karışan araçlardan birinde bulunan Sibel Can ve oğlu Engin Can ise kazayı yara almadan atlattı. Aracı hasar gören Sibel Can, “Kırmızı ışıkta durmuştuk. Bir anda çarptılar. Allah’tan emniyet kemerimiz takılı. Arkadan çok hızlı gelen bir minibüs diğer araçlarla birlikte bize çarptı. Çok korktum” dedi.

Olay yerine gelen polis ekiplerinin incelemesinin ardından kazaya karışan araçlar kaldırıldı. Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

 

Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir