Connect with us

DÜNYA

Fotoğraftaki çift bulundu

ABD’de Yosemite Ulusal Parkı’nda çekilen ve sosyal medyada ünlü olan ‘efsane’ evlilik pozundaki çift bulundu. Çift, Instagram üzerinden fotoğrafçıya ulaştı.

Published

on

Kaliforniya’daki Yosemite Ulusal Parkı’nda çektiği evlilik teklifi fotoğrafındaki çifti arayan ABD’li fotoğrafçı Matthew Dippel, amacına ulaştı. Çifti bulma umuduyla Twitter’a yüklediği fotoğraf 90 binden fazla retweet alınca Dippel’a bir mesaj geldi. Dippel Facebook hesabından yaptığı açıklamada, “Sonunda onları bulduğum ve bu özel anı sizlerle paylaştığım için çok mutluyum. Muhteşemdiniz, teşekkürler. Belki bir gün yüz yüze de görüşürüz, kim bilir” dedi.

Daily Mail’dan haberine göre, Charlie Bear isimli kişi, Instagram üzerinden Dippel’e ulaşıp fotoğraftakilerin kendisi ve sevgilisi Melissa olduğu bilgisini verdi.

Michigan’da bir barda çalışan ve yarı zamanlı olarak fotoğrafçılık yapan 24 yaşındaki Dippel, 6 Ekim günü yaşadıklarını şöyle anlatmıştı: “Yosemite’te uzun zamandır fotoğraf çekmek istiyordum. Burası kötü fotoğraf çekmenin zor olduğu bir yer. O noktada çekilmiş çok güzel fotoğraflar görmüştüm ve ben de çekmek istedim. Her şeyi günbatımı saatine göre planladık ve sonrasında karşılaştığım manzarayı siz de gördünüz. Doğru zamanda doğru yerdeydim. Etrafıma bakarak başka bir fotoğrafçının kadrajına girip girmediğimi anlamaya çalıştım ama o çifti çeken kimse yoktu.”

Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir