Connect with us

SİYASET

İşte AKP’nin Ankara adayları

AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Ankara belediye başkan adaylarını açıkladı. Erdoğan, Cumhur İttifakı’nın 25 adayının 3’ünün MHP’den olduğunu söyledi.

Published

on

AKP’nin Ankara’daki ilçe belediye başkan adayları, bugün AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katıldığı programda açıklanıyor. Tanıtım toplantısı öncesi salonun önünde bekleyen vatandaşlara seslenen Cumhurbaşkanı Erdoğan 25 adayın 3 ‘ünün Cumhur İttifakı gereği MHP’den olduğunu duyurdu.

Erdoğan özetle şu ifadeleri kullandı: Ankara’da 25 belediye başkan adayımız Cumhur İttifakı gereği MHP’den. Biz başkentimize yakışır bir belediye başkan adayı belirledik. Herhangi biri değil, 5 dönem Kayseri Büyükşehir Belediyesi’ni yönetmiş biri. Daha sonra Çevre ve Şehircilik Bakanlığı… Kadınlara seslenmek istiyorum. Biliyorsunuz kale içeriden fethedilir. Siz kararlı oldukça bu kale düşer.

Salon içerisinde konuşmasına devam eden Erdoğan, şunları söyledi:

Ankara bizi çok sevdi. O yüzden bizi bırakmadı, bırakmıyor, bırakmayacak. Bugün isimlerini milletimizle paylaşacağımız arkadaşlarımızın Ankara’ya yapacakları hizmetlerde daima yanlarında olacağız. Ak Parti kurulduğu günden beri, her an seçime hazır bir partidir. Milletin gönlünde yeri olmayan hiçkimsenin Ak Parti’nin adayı olarak listeye girmesi mümkün değildir. Milletimizle aramızdaki bağın koptuğu gün, bizim de misyonumuzun bittiği gündür.

Yurt-yatak kapasitesini 182 binden 689 bine yükselttik. Bay Kemal “Türkiye’de öğrencilerin kalacağı yurt yok” diyor. Haberi yok. Çünkü klavuzu karga. Sıkıntı burada.

Erdoğan konuşmasının sonunda Ankara’daki belediye başkan adaylarının isimlerini açıkladı. İşte o isimler:

Akyurt: Hilal Ayık
Altındağ: Asım Balcı
Ayaş: Burhan Demirbaş
Bala: Ahmet Boran
Çankaya: Amber Türkmen
Elmadağ: Gökhan Küçükçelebi
Etimesgut: Enver Demirel
Beypazarı: Tuncer Kaplan
Çamlıdere: Hazım Caner Can
Çubuk: Baki Demirbaş
Evren: Hüsamettin Ünsal
Güdül: Muzaffer Yalçın
Keçiören: Turgut Altınok
Kızılcahamam: Süleyman Acar
Mamak: Murat Köse
Haymana: Özdemir Turgut
Kahramankazan: Serhat Oğuz
Kalecik: Duhan Kalkan
Nallıhan: İsmail Öntaş
Pursaklar: Ayhan Yılmaz
Sincan: Murat Ercan
Şereflikoçhisar: Melih Memiş Çelik
Yenimahalle: Veysel Tiryaki

Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir