Connect with us

MAGAZİN

Magazinin gündemi: Hatice’nin neticesi!

Muammer Ketenci’nin defilesinde kalçasını açarak magazin gündeminin ön sıralarına oturan şarkıcı Hatice, Muammer Ketenci ile yüzleşmeye yanaşmadı ve “Mahalle polemiğine girmek istemiyorum” diyerek canlı yayındaki Ketenci’yi çılgına çevirdi. Canlı yayında öfkesine hakim olmakta zorluk çeken Ketenci, Hatice’ye çizik attı.

Published

on

Şarkıcı Hatice, geçtiğimiz günlerde bir defilede podyuma çıkmış ve kalçasını göstererek gündem olmuştu. Hatice hakkında iki dava açılırken, Hatice’yi podyuma çıkaran Muammer Ketenci de “bu hareketi yapacağından haberim yoktu” demişti. Hatice ise, “Ketenci’nin haberi vardı” sözleriyle polemiği sürdürdü.

Magazin basını ve sosyal medyada konuşulan olayla ilgili, Hatice’yi defilesinde podyuma çıkaran Muammer Ketenci sessizliğini 2. Sayfa programına bozdu.

Ketenci şunları söyledi:

Hatice kıyafetini açmak istediğini söyledi, “Seni öldürürüm, sakın” dedim. Hatice’ye asla izin vermedim. Ben resmen kullanıldım. Bana kalçasını açacağını söylemesini izin almış gibi yansıtıyorb Yazıklar olsun. Hatice’nin yaptığı üçkağıtçılık. Elbiseye 20 bin TL veren oldu. Sezon sonu satarım dedi. Hatice’yi bir daha asla defileye çıkarmam.

Canlı yayın yapıldığı kanalı arayan Hatice, Muharrem Ketenci’nin sözlerine, “Mahalle polemiğine girmek istemiyorum” diyerek gerilimi arttırdı. Ketenci ise, “Hatice bir daha adımı anmasın. Kapa o çeneni. Terbiyesize bakar mısınız? Ne demek bu ya! İnstagramdan da siliyorum seni.” dedi.

Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir