Connect with us

MAGAZİN

Jennifer Lopez’in nişanlısı ile ilgili şok iddialar

Jennifer Lopez’in nişanlısı Alex Rodriguez ile ilgili skandal iddialar birbirini kovalıyor.

Published

on

Çiftin nişanlandığını sosyal medya aracılığıyla duyurmasından birkaç gün sonra eski bir beyzbol oyuncusu olan Jose Canseco, Rodriguez’in Lopez’i aldattığını ileri sürdü. Bu iddiaya göre Rodriguez, Canseco’nun eski eşiyle görüşüyordu. Daha bunun ateşi sönmeden şimdi de müstehcen mesaj skandalı patladı.

Bu kez iddiayı ortaya atan kişi Playboy yıldızı Zoey Gregory oldu. 44 yaşındaki Gregory, Rodriguez’in kendisine cinsel organının fotoğrafı da dahil müstehcen içerikli fotoğraf ve mesajlar gönderdiğini ve üçlü ilişki teklif ettiğini ileri sürdü.

Rodriguez, birlikte çıktıkları Bahamalar tatilinde Lopez’e 5 milyon dolarlık yüzükle evlenme teklif etmiş ve çift nişanlanmıştı. Lopez ve Rodriguez, 2017 yılından bu yana birliktelik yaşıyor.

Çiftin hayatlarını birleştirmesi halinde bu, Lopez’in dördüncü, Rodriguez’in ikinci evliliği olacak. Çiftin önceki evliliklerinden ikişer çocuğu bulunuyor.

Alex Rodriguez, Jennifer Lopez’den önce Demi Moore, Cameron Diaz, Kate Hudson, Bethenny Frankel, Madonna gibi ünlülerle birliktelik yaşamıştı.

Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir