Connect with us

3. SAYFA

Şok iddia: Bill Gates insanlığa mikroçip takacak!

Koronavirüs, dünya çapında 120 binden fazla can alırken yayılma hızı da her geçen gün artıyor. Hatta kontrol altına alındığı söylenen Çin gibi bazı ülkelerde yeniden hortlama belirtileri gösteriyor. Bilim dünyası, tüm insanlığı evlerine hapseden virüs karşısında aciz kalırken komplo teorileri de yeniden canlandı. Komplo teorilerinin odağında Bil Gates var. Bu kez eş zamanlı ama birbirinden bağımsız iki açıklama geldi. Biri Amerika’dan diğeri Rusya’dan. Dünyaca tanınan biri Amerikalı diğeri Rus açıklama sahipleri koronavirüs nedeni ile Bil Gates’i işaret etti ve ikisi de açıklamasında Bil Gates’i insanların derilerinin altına çip yerleştirme projesinin sahibi olmakla suçladı.

Published

on

Rusya’dan gelen açıklama dünyaca ünlü tenisçi Marat Safin’a ait. Efsanevi Rus tenisçi Marat Safin Sports.ru’nun Instagram canlı yayınına konuk oldu. Safin, koronavirüs salgınına inanmadığını ve daha önce denenmiş bir simulasyonun hayata geçirildiğini söyledi.

Teorilerini bir bir sıralayan Marat Safin’in çok konuşulacak sözleri adeta bir bilim kurgu senaryosunu andırıyor. İşte 40 yaşındaki sporcunun çarpıcı röportajı ve birbirinden ilginç teorileri:

“Bence tüm insanlığı derilerinin altına yerleştirilmiş çiplerle yaşamaya hazırlayan bir süreçten geçiyoruz.”

“Yaşadığımız bu günleri yıllar önce Davos Ekonomi Zirvesi’nde planladılar ve neler yaşanabileceğini simule ettiler.”

“Bill Gates, 2015 yılında ne demişti? Bir pandemi ile karşı karşıya kalacağımızı ve insanlığın yakın gelecekteki düşmanının nükleer savaş değil bir virüs olacağını söylemişti”

“Bill Gates’in ileri görüşlü olduğunu ya da iyi bir tahminde bulunduğunu sanmıyorum. Bence her şeyi en başından itibaren biliyordu.”

“Bence virüsle alakalı yaşananlar, bize gösterilen ya da söylenilen gibi değil. Ancak insanlar buna inanıyor. Televizyonlardaki korku senaryolarına inanıyor.”

“Hatta bazıları medeniyetin son bulacağına inanıyor. Ben buna inanmıyorum. Yakında hepimizin derisinin altına çip yerleştirecekler.”

“Tüm dünyayı eve hapsettiler, her şey istedikleri gibi ilerliyor. Bence politik liderlerden daha büyük figürler var. Gerçek para babaları… Ve dünyayı da aslında onlar yönetiyor…”

“Onlara isterseniz ‘gölge hükümet’, isterseniz başka bir şey deyin. Adı ne olursa olsun mühim değil. Belki de varlığından bile haberdar olmadığımız güçler var.”

“Rothschild ve Rockefeller aileleri en bilindikleri ancak onların da arkasında birileri var.”

EFSANE DANIŞMAN DA BİLL GATES’İ SUÇLADI

Bill Gates ile ilgili ikinci komplo teorisinin sahibi ise ABD Başkanı Donald Trump’ın bir dönem danışmanlığı yapan Roger Stone…

Stone, Microsoft’un kurucusu Bill Gates’in insanlara mikroçip takabilmek için koronavirüs salgınını yaratmış olabileceğini iddia etti.

ABD’de “efsane” olarak bilinen siyasi danışman ve yazar Roger Stone, Çin’den başlayan ve tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınını Microsoft’un kurucusu Bill Gates’in geliştirmiş olabileceğini öne sürdü.

Joe Piscopo’nun sunduğu The Answer (Yanıt) adlı radyo programında konuşan Stone, “Bill Gates’in bu salgının yaratım ve yayılım sürecindeki rol oynayıp oynamadığı tartışmaya açık. Muhafazakâr arkadaşlarımın bazıları bunu saçma bulurken, bazıları da kesinlikle doğru buluyor. O (Gates) ve diğer küreselciler bunu, aşıları zorunlu hale getirmek ve insanlara mikroçip takmak için kullanıyor. Cesedimi çiğnemen lazım! Zorunlu aşı mı? İmkânı yok” dedi.

Gates, salgına karşı uzun süredir uyarıyor

Bill Gates, uzun süredir dünyanın küresel bir salgına hazır olması yönünde uyarılarda bulunuyor.
Gates’in Ebola salgını sırasında 2015 yılında yaptığı bir TED X konuşmasında dünyayı bir sonraki büyük salgına karşı uyarmış olması son günlerde tekrar gündeme gelmiş ve “koronavirüsü öngördüğü” şeklinde yorumlanmıştı.

Gates o konuşmasında, “Önümüzdeki 10 yılda bir şey 10 milyon insanı öldürürse bu muhtemelen savaş değil, oldukça bulaşıcı bir virüs olacaktır” demişti.

Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir