Connect with us

GÜNDEM

FOX Tv’den Erdoğan’a ambargo

Normalleşme sürecine ilişkin önemli kararların alındığı bakanlar kurulu toplantısından sonra açıklama yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Fox Tv ambargo koydu. Haber kanallarının yanı sıra prime time kanallar da normal yayın akışını keserek Erdoğan’ın açıklamalarını canlı yayınlarken Fatih Portakal’ın sunduğu Fox Haber, normal haber bültenine devam etti.

Published

on

Fatih Portakal’ın sunduğu Fox Tv ana haber bülteni, bugün bir ilke imza attı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’a ambargo uyguladı.

Koronavirüsle mücadelede normalleşme sürecine ilişkin önemli kararların alındığı bakanlar kurulu toplantısından sonra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, açıklama yaptı.

Erdoğan’ın açıklamaları haber kanallarının dışında prime time kanallar tarafından da canlı olarak yayınlandı.

Prime time kanallar normal yayın akışlarını keserek Erdoğan’ın açıklamalarını canlı yayınlarken Fox Tv farklı bir yöntem izledi.

Fatih Portakal, Erdoğan’ın açıklamalarını rejiden aldığı bilgilerle cümle cümle izleyiciye aktarırken, Erdoğan’ın açıklamalarını canlı olarak ekrana getirmeyi tercih etmedi. Üstüne üstlük Fox tv haber bülteni Erdoğan’ın açıklamaları devam ederken 15 dakikalık reklam arasına giderek tavrını net bir şekilde ortaya koymuş oldu.

Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir