Connect with us

DÜNYA

Putin: Erdoğan’la görüş ayrılığımız var ama..!

Her yılın sonunda geleneksel olarak düzenlenen “Yıl sonu basın toplantısında” gazetecilerin sorularını yanıtlanan Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile sıklıkla görüş ayrılığına düştüklerini fakat Türk liderin verdiği sözleri tutan biri olduğunu söyledi.

Published

on

Rusya Devlet Başkanı Putin, her yılın sonunda geleneksel olarak düzenlenen “Yıl sonu basın toplantısında” gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Türkiye ile ilişkilere dair bir soru üstüne, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile sıklıkla görüş ayrılığına düştüklerini fakat Türk liderin verdiği sözleri tutan biri olduğunu söyledi.

Putin, “Cumhurbaşkanı Erdoğan ile şu anda belirli konularda görüş ayrılıklarımız var. Kimi zaman karşıt görüşlerde olduğumuz dahi oluyor. Ancak o (Erdoğan), sözünü tutan bir adam. Ülkesi için iyi olduğunu düşündüğü bir şey varsa sonuna kadar gidiyor. Bu öngörülebilir bir element. Bu da, kiminle muhatap olduğunuzu anlamanız için çok mühim bir şey” ifadelerini kullandı.

Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir