Connect with us

KÜLTÜR SANAT

Metin Akpınar Cem Yılmaz’dan özür diledi

Usta oyuncu Metin Akpınar, Cem Yılmaz ile ilgili “Cem Yılmaz’ı çok beğeniyorum. Çok zeki çocuk, mükemmel işler yapıyor. Ama aktör kumaşı zayıf” sözlerinden dolayı özür diledi.

Published

on

Usta oyuncu Metin Akpınar, katıldığı bir televizyon programında Cem Yılmaz ile ilgili “Cem Yılmaz’ı çok beğeniyorum. Çok zeki çocuk, mükemmel işler yapıyor. Ama aktör kumaşı zayıf” sözlerinden dolayı özür diledi. Akpınar, “Öğretmenliğin dozunu kaçırdıysam Cem’den ve sevenlerinden çok özür diliyorum” açıklaması yaptı.

AKPINAR: AKTÖR KUMAŞI ZAYIF

Metin Akpınar, programda sunucu Candaş Tolga Işık’ın “Yeni nesil mizahı nasıl buluyorsunuz?” sorusuna yanıt vererek, Cem Yılmaz hakkında, “Zeki çok belki ama iyi konuşan yok. Cem Yılmaz da dahil. Çok beğeniyorum. Çok zeki çocuk, mükemmel işler yapıyor. Ama aktör kumaşı zayıf. Olmak zorunda değil. Stand-up’ta aktörlük gerekmiyor. Ama iyi konuşmak, tonlama da daha büyük başarılar bekliyor insan” ifadelerini kullanmıştı.

Cumhuriyet’ten Tuğba Özer’in sorularını yanıtlayan Akpınar, Cem Yılmaz’a yönelik konuşmasıyla ilgili, “Stand-up hakkında konuşurken Cem’in oyunculuğu ile ilgili bir şeyler söyledim. Bir tweet atmış orada biraz gönül koymuş. Bu da beni çok üzdü. Kimsenin üzülmesini, kırılmasını zaten istemem, Cem’in kırılmasını hiç istemem. Sevdiğim, beni güldüren bir arkadaş. İyi de bir komedyen” ifadelerini kullandı.

AKPINAR: KOMPOZİSYONLARA ÖZEN GÖSTERMELİ

Usta sanatçı, “Anlatmak istediğim sadece kompozisyonlara biraz daha özen göstermesi. Kara Komedi tiplemesi mesela mükemmeldi. Daha çok reklamdaki tiplemelerini özensiz bulduğumu söylemek istedim. Öğretmenliğin dozunu kaçırdıysam Cem’den ve sevenlerinden çok özür diliyorum” diyerek sözlerine açıklık getirdi.