Connect with us

GÜNDEM

Düello gibi! Tüm gözler saat 11.00’de İçişleri Bakanlığı kapısında!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun dünkü TGRT canlı yayınında göçmen sorunu nedeniyle sık sık açıklama yapan Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’ı hedef alarak, “Sodros çocuğu, operasyon çocuğu, haysiyetsiz adam” gibi sözler sarfetmişti. Bu sözler üzerine dün açıklama yapan Ümit Özdağ da Süleyman Soylu’yu adeta düelloya davet eder gibi, “Ümit Özdağ olarak tek başıma İçişleri Bakanlığı’nın önüne gideceğim. Tek başıma ve silahsız. Süleyman, zerre kadar erkeklik onurun varsa beni kapının önünde bekle! Seni yarın içişleri Bakanlığı’nın önünde bulacağım oğlum! O zaman göreceğiz kim operasyon çocuğu, kim Soros’un çocuğu. Saat 11:00’de. Erkeksen orada bekle.” demişti.

Published

on

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun TGRT canlı yayınında Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’ı hedef alan sözleri gerilimi bir anda tırmandırdı.

Soylu, Ümit Özdağ için, “Hayvandan daha aşşağıdır… Soros çocuğudur… Operasyon çocuğudur” gibi sözler sarfetmişti. Bunun üzerine dün açıklama yapan Ümit Özdağ da şu ifadeleri kullanarak Soylu’ya meydan okudu:

“Ümit Özdağ olarak tek başıma İçişleri Bakanlığı’nın önüne gideceğim. Tek başıma ve silahsız.
Süleyman, zerre kadar erkeklik onurun varsa beni kapının önünde bekle! Seni yarın içişleri Bakanlığı’nın önünde bulacağım oğlum! O zaman göreceğiz kim operasyon çocuğu, kim Soros’un çocuğu. Saat 11:00’de. Erkeksen orada bekle.”

Bu açıklama üzerine tüm gözler bugün saat 11.00’de İçişleri Bakanlığı giriş kapısına çevrilirken, Zafer Partisi’nden bugün yapılan açıklamada Ümit Özdağ’ın İçişleri Bakanlığı’na Meclis’ten yürüyeceği bildirildi.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, bugün saat 11’de İçişleri Bakanlığı binası önüne gideceğini duyurmuştu. Bunun üzerine Zafer Partililer genel başkanlarına destek amacıyla Ankara’ya akın etmeye başladı. Ankara’ya gitmek isteyen Zafer Partisi’nin 20 araçlık konvoyu polis engeline takıldı.

Gerilimin tırmanması üzerine Zafer Partisi tüm il başkanlıklarına gönderdiği bir genelge ile üyelerini soğukkanlı olmmaya davet etti ve tahriklere kapılmamaları konusunda uyardı.

Şimdi Ankara’da tüm gözler saat 11.00 için İçişleri Bakanlığı’nın giriş kapısına çevrildi.