Connect with us

GÜNDEM

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Emniyete bu tür bir iftirada bulunamazsınız

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Polis Akademisi Mezuniyet Töreni’nde konuştu. Erdoğan, Kılıçdaroğlu’nun uyuşturucu iddialarına sert tepki gösterdi. “Haramı helali iyi bilen bir iktidarı böyle lekeyemezsin.” diyen Erdoğan, “Bu ne insafsızlıktır, bu ne vicdansızlıktır, bu hazmedilir bir şey değildir.” dedi. Kılıçdaroğlu’nun iktidarı hedef alarak kendine siyasi alan açmaya çalıştığını da belirten Cumhurbaşkanı, “Siyasi alan açtığını sananlar uyuşturucu baronlarına hizmet ediyor.” diye konuştu.

Published

on

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde Polis Akademisi Mezuniyet Töreni’ne katıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın konuşmasından öne çıkanlar şöyle;

“FETÖ’den PKK’ya kadar terör örgütlerinin hedefi olan emniyet teşkilatını sadece devlete ve millete hizmet edecek bir yapıya kavuşturduk.

Türkiye yüzyılı vizyonumuzun öncelikli hedeflerinden biri de huzurun kökleştirilmesidir. Türkiye yüzyılı, şefkat ve merhamet yüzyılı olacaktır.

Bunun teminatı sizlersiniz. Terör örgütlerine, uyuşturucu baronlarına, sapkın akımlara kaptıracak tek bir evladımız yok.

KILIÇDAROĞLU’NA UYUŞTURUCU YANITI

Biz haramı iyi biliriz, helali iyi biliriz, haram size kalsın ey siyasiler, bunu da böyle bilin.

Haramı, helali gayet iyi bilen bir iktidarı bu şekilde lekeleyemezsin, onu sen aynaya bak kendinde ara.

Uyuşturucuyla bu mücadeleyi veren emniyet teşkilatıma bu tür bir hakarette bulunamazsınız, bu tür bir iftirada bulunamazsınız.

Güvenlik güçlerimizi, seçilmiş Cumhurbaşkanını, İçişleri Bakanını ilzam ederek kendine siyasi alan açtıklarını sananlar uyuşturucu baronlarına hizmet ediyor.

Hükümetin, cari açığı uyuşturucudan temin ettiği gelirle kapatacağını söyleyen zavallılara sözümü yarın söyleyeceğim.”