Connect with us

MAGAZİN

Çiğdem Batur: Londra’da bir malikane aldım

Oyuncu Çiğdem Batur, Londra’da bir malikane satın aldığını söyledi.

Published

on

‘Kurtlar Vadisi Pusu’ diziisnde hayat verdiği ‘Leyla’ karakteriyle adından söz ettiren Çiğdem Batur, JW Marriott Hotel İstanbul Marmara Sea’de gerçekleşen defileye katıldı. 40 yaşındaki oyuncu, “Bu geceye nasıl hazırlandınız?” sorusuna, “Hiç uzun uzun hazırlanmadım, evde olanı giydim ve çıktım. Neyi giyeceğimi bile bilmiyordum, son dakika hazırlandım” yanıtını verdi.

“LONDRA’DA ŞİRKETİM VAR”

Yeni projelerinden bahseden Batur, “Biliyorsunuz sürekli Londra’ya gidip geliyorum. Pazar günü tekrar gideceğim, yaza doğru döneceğim. Orada projeler devam ediyor. Londra’da şirketim var. PR çalışmaları var. Döndüğüm zaman dizi projesi başlayacak” dedi.

“BURADAN EVRENE GÖNDERİYORUM”

“Halit Ergenç ‘Londra İstanbul arası uçuşlarda rekor kırdım’ demişti. Acaba siz Halit Ergenç’i geçtiniz mi?” sorusu üzerine ünlü oyuncu, “O kadar fazla değildir muhtemelen ama bu ara biraz gidip geliş yapacağım. Oraya gittiğimde burayı özlüyorum, buraya geldiğimde orayı özlüyorum. Gerçekten çok garip ama Londra’da bir malikane aldım, neden size inandırıcı gelmiyor? Buradan evrene gönderiyorum” ifadelerini kullandı.