Connect with us

MAGAZİN

Barış Arduç’un “Bebeğiniz kime benziyor?” sorusuna yanıtı ne oldu?

Özel hayatlarını gözlerden uzak yaşayan Gupse Özay ile Barış Arduç, dün akşam Eda Ece ile Buğrahan Tuncer’in düğününe katıldı. Düğün öncesi muhabirlerin sorularını yanıtlayan çiftten Arduç’un “Bebeğiniz kime benziyor?” sorusuna verdiği yanıt gündem oldu.

Published

on

“Deliha” filminin setindeki arkadaşlıkları zamanla aşka dönüşen Barış Arduç ve Gupse Özay çifti, altı yıllık birlikteliklerini Temmuz 2020’de Çeşme’de nikah masasına taşımıştı.

Mutlu birliktelikleri süren Gupse Özay ve Arduç, 2022 yılında kızları Jan Asya’yı kucaklarına almıştı.

Dün akşam Eda Ece ile Buğrahan Tuncer’in düğününe katılan ünlü çift, tören öncesi muhabirlerin sorularını yanıtladı.

“KIZIMIN KARIMA BENZEMESİ MÜTHİŞ BİR ŞEY”

Barış Arduç, “Bebek kime benziyor?” sorusu üzerine Gupse Özay’a aşkını ilan ederek Çok değişiyor. Biri görüp ‘aynı babası’ diyor, aynı gün başka biri geliyor ‘aynı annesi’ diyor. Karıma aşığım, karıma benzemesi benim için müthiş bir şey. Sağlığı yerinde olsun, bahtları güzel olsun başka bir şey istemem” dedi.

Eşinin iltifatı karşısında şaşıran Gupse Özay da “Canım çok teşekkür ederim” karşılığını verdi.

“EVLAT SAHİBİ OLMAK ENTERESAN BİR DUYGU”

Öte yandan Barış Arduç, geçtiğimiz aylarda babalıkla ilgili “Baba olmak işin biraz daha keyfini sürmek anlamına geliyor. Bütün ceremeyi aslında anneler çekiyor. 9 aylık hamilelik süreci, sonrasında tamamen bakımını üstlenmesi. Anneler bu süreci daha yoğun yaşıyor. Ama evlat sahibi olmak o kadar enteresan bir duygu ki, bu yoğunluktan şikâyet edecek hiçbir anne baba görmedim. Dünyanın en tuhaf hissi” demişti.