Connect with us

MAGAZİN

Kraliyet ailesi Macron çiftinin konuğu oldu

Kral Charles ve Kraliçe Camilla, İngiliz kraliyetini temsilen, yeni unvanlarıyla ilk Fransa ziyaretini gerçekleştirdi. Versay Sarayı’ndaki şık davete, iki çiftin samimi görüntüleri damga vurdu.

Published

on

İngiltere Kralı Charles ve eşi Kraliçe Camilla, Fransa’nın başkenti Paris’te Versay Sarayı’nda ağırlandı.

Kraliyet üyeleri, Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ve eşi Brigitte Macron’un ev sahipliğinde düzenlenen akşam yemeğinde boy gösterdi.

Samimi karşılamada Emmanuel Macron, Kraliçe Camilla’yı elini öperek selamladı.

Bu, Charles ve Camilla çiftinin, kral ve kraliçe unvanlarını aldıktan sonra Fransa’ya yaptıkları ilk resmi ziyaretti.

160 kişilik davette Mick Jagger ile sevgilisi Melanie Hamrick ve Hugh Grant ile eşi Anna Eberstein gibi ünlü isimler de hazır bulundu.

Yemekte Kral Charles Fransızca olarak gerçekleştirdiği konuşmasında, “Cömertliğiniz, ailemin ve benim, Fransa’da cenazesi bir yıl önce dün gerçekleşen annem Kraliçe için gösterilen saygıdan ne kadar çok etkilendiğimizi hatırlatıyor. Sayın Başkan, buradaki pek çok duygulandırıcı jest arasında, Birleşik Krallık bayrağının Elysee’de dalgalanması özellikle dokunaklıydı” dedi.

Kral Charles ile Emmanuel Macron davete smokin ile katılırken, Kraliçe Camilla ile Brigitte Macron, tercihlerini lacivert elbiseden yana kullandı.

Kraliçe Camilla, stilini safir mücevherleriyle tanımlamıştı. Kraliçe ile Brigitte Macron’un samimi halleri gözlerden kaçmadı. Karşılama esnasında bir ara Macron, Camilla’nın rüzgarda uçan kıyafetini düzeltirken görüntülendi.