Connect with us

FOTO GALERİ

Başkan filminin galası yapıldı

Seri komedi filmi olarak yola çıkan “Başkan” filminin galası önceki gün yapıldı.

Published

on

Kadrosunda Diren Polatoğulları, Necip Memili, Büşra Pekin, Nursel Köse, Şerif Sezer, Füsun Demirel, Bülent Çolak, Sinan Demirel ve Salih Kalyon’un bulunduğu film, 5 Ocak’ta gösterime girecek.

Yılın komedisi olarak iddiasını ortaya koyan ve seri film olarak yola çıkan “Başkan” filminin gala gecesi önceki gün yapıldı.Tüm oyuncuların ve kalabalık bir davetli topluluğunun katıldığı gecede, kahkahalar havada uçuştu.
Tüm oyuncular filmi ilk kez gala gecesinde izlerken, sonunda da birbirlerini kucaklayarak tebrik etmeyi ihmal etmediler.Filmin oyuncu kadrosunda Diren Polatoğulları, Necip Memili, Büşra Pekin, Nursel Köse, Şerif Sezer, Füsun Demirel, Bülent Çolak, Sinan Demirel ve Salih Kalyon’un yanı sıra ayrıca Muttalip Müjdeci, Sadık Gürbüz, Gürberk Polat, Sercan Batık, Gözde Kaya, Nil Eray, Ataberk Tufan, Pamir Kurt, İbrahim Yıldırım, Fatih Yücebağ, Cavit Özer, Sevcan Aldatmaz ve Yunus Emre Orhan yer alıyor.
Film, 5 Ocak’ta gösterime girecek.Ovacık Belediye Başkanlığı için adaylıklarını ilan eden Fikri (Diren Polatoğulları) ve Zeynel‘in (Necip Memili), başkanlık yarışının komedi lisanı yüksek bir dille anlatıldığı filmin senaristi ve yönetmeni Ulaş Bahadır. Filmin yapımcılığını Hale Algan ve Lale Algan üstlendi.Didem ve Necip MemiliNursel KöseDiren Polatoğulları, Atilla DorsayLale Algan, Nursel KöseAtilla Dorsay, Şerif SezerDiren Polatoğulları, Nursel KöseNursel Köse, Atilla DorsayNursel Köse, Ulrich MertinHale Algan, Nil Eray