Connect with us

SİYASET

Davutoğlu’ndan Bahçeli’ye: Yine yarım yamalak anlamış!

Kulp Kaymakamı’nın imamı darp ettiği iddialarıyla ilgili kendisini hedef alan Devlet Bahçeli’ye yanıt veren Ahmet Davutoğlu, “Yine söylediklerimi yarım yamalak anlayarak ithamlarda bulunmuş” dedi.

Published

on

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, MHP lideri Devlet Bahçeli’nin grup konuşmasında Kulp Kaymakamı ile imam arasında geçtiği iddia edilen olayla ilgili konuşmasında kendisini de hedef almasına yanıt verdi.

Sosyal medya hesabından konuyla ilgili konuşmasını paylaşan Davutoğlu, “Sayın @dbdevletbahceli, yine söylediklerimi yarım yamalak anlayarak ağır ithamlarda bulunmuşsunuz. İşte aşağıdaki videoda ifadelerimin özeti. Anlatın bakalım neresi yanlışmış? Münafıklık suçlamanıza ise yarın grupta cevap vereceğim. Lütfen dikkatlice dinleyin ve dini kavramları öyle rastgele kullanmayın. Gelir o kavramlar sizi vurur!” ifadelerini kullandı.

Ne olmuştu?

Kulp Kaymakamı Burak Akeller’in cuma namazı için gittiği camide hutbe metninde sehven atlama yaptığı iddia edilen imamı namazdan sonra darp ettiği öne sürülmüştü. Konuyla ilgili konuşan Devlet Bahçeli, Akeller için, “Alnından öpüyorum” derken Ahmet Davutoğlu için ise, “Mesele sadece bir kaymakam ile imam arasında geçen olay değil. Serok Ahmet, imamın darp yalanını servis etmen, şahsın adına münafıklık alametidir” demişti.