Connect with us

MAGAZİN

Terminatör: Artık tam bir makineyim!

Yıldız oyuncu Arnold Schwarzenegger, geçirdiği ağır üç açık kalp ameliyatının ardından geçen hafta kalp pili taktırdığını açıkladı. 76 yaşındaki usta aktör ve eski California valisi sağlığının iyi olduğunu da söyleyerek hayranlarının yüreğine su serpti.

Published

on

Arnold Schwarzenegger daha önce geçirdiği üç açık kalp ameliyatının ardından geçtiğimiz pazartesi günü kalp pili taktırdığını açıkladı.

“ARTIK GERÇEK BİR MAKİNE GİBİYİM”

76 yaşındaki oyuncu artık, başrolünü oynadığı ve kendiyle özdeşleşen Terminatör karakteri gibi bir “makineye” dönüştüğünü ve spor salonuna ara vermek zorunda kalacağını söyledi.

Pazartesi günü yayınlanan podcast’i Arnold’s Pump Club’da “Geçtiğimiz pazartesi günü biraz daha makine olmak için ameliyat oldum: Kalp pili taktırdım” diyen Schwarzenegger sağlık durumuyla ilgili olarak “Size şunu söylemeliyim ki bu, kimsenin asla tıbbi konulardan bahsetmediği Avusturya’daki yetişme tarzıma çok ters düşüyor. Sağlıkla ilgili her şeyi kendinize saklardınız ve kimsenin bundan haberi olmazdı” yorumunu yaptı.

Daha önce üç kez ameliyat olmuştu… ‘Terminatör’ Arnold Schwarzenegger’e kalp pili takıldı: Artık tam bir makineyim

Arnold Schwarzenegger kalp pili taktırdıktan sonra bir başka Hollywood efsanesi, 86 yaşındaki Jane Fonda ile bir araya geldi ve hayranlarına sağlığının iyi olduğunu söyledi… Arnold “Bir süre spor salonlarından uzak kalacağım” dedi